Miből merítsek energiát a további vegetáláshoz?
Figyelt kérdés
Kezdek teljesen belefásulni a munka-bolt-otthon szentháromságba. Semmi sincs, ami feltöltene energiával. Ami engem eddig feltöltött az be van tiltva, ki tudja meddig (barátokkal beülés valahova, egyéb közös programok, illetve a csapatsport szintén barátokkal). Igen, tudom, hogy barátokkal most is lehet találkozni, egymáshoz felmenni. Eddig is ezt csináltam. De nem tölt fel energiával azért, mert ott a család, az enyém vagy az övé, mindegy. Ez nekem így nem kikapcsolódás. Amig nem volt fagy, addig kirándultam/tunk, mert azt lehet, de az sem adott semmi plusz energiát. Aki még ilyen helyzetben van, miből merít energiát, mivel tud kikapcsolódni?2021. febr. 16. 10:34
2/4 anonim válasza:
Vegyél erőt magadon, és menj el munka után futni, vagy csak sportgyaloglás...
Én minden nap megyek, ülőmunkát végzek, muszáj!
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Az nekem soha nem segitett. A járvány előtt sem.
#2 Én fizikai munkát végzek, egész nap gyalogolok. A futás pedig ugyanúgy egyéni tevékenység, abból nem lesz energiám.
Privát üzenetre irnám, hogy nem akarok még többet dolgozni. Csak feltöltődésre lenne szükségem, nem további kötelezettségekre.
2021. febr. 16. 10:58
4/4 anonim válasza:
"De nem tölt fel energiával azért, mert ott a család" - ez azért elég gáz...
Akkor "kuksolj" otthon. Rengeteg otthon is űzhető hobbi van. Akár keress új hobbit, legyél nyitott, próbálj ki valami újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!