Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elvonási tünet vagy mi ez?

Elvonási tünet vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Szinte közel kisgyermek korom óta játszok folyamatosan videó és számítógépes játékokkal. Ha nem ülhetek számítógép előtt, de még gyakran akkor is, halálfélelem fog el, düh, iszonyatos harag, ha meglátom a szüleimet iszonyatosan dühös leszek (valószínűleg azért mert mindig piszkálnak hogy gépezek). Barátaim nincsenek, párkapcsolatom sincs. Szív- és gyomortáji fájdalmaim vannak hetente több alkalommal is rámjönnek. Orvosoknál voltam, gyomortükrözésen 2x is, semmit nem találtak. Vérképem és EKG szintén rendben. Pszichoterápiára jártam, a terapeuta azt állapította meg, hogy önértékelési problémáim vannak. A legdurvább az egészbe az, hogy segítségre van szükségem, de nem vagyok képes senkiben sem megbízni, minden emberben ellenséget látok, még a terapeutám véleményét sem értem meg. Teljesen kilátástalannak látom az életemet, nagyon elvagyok keseredve. Nem tudok célokat megfogalmazni, hogy mit akarok, vagy mit szeretnék, régen voltak céljaim de azóta nagyon sokszor csalódtam magamban és folyamatosan kételkedek abban hogy jó döntéseket hozok. Abban sem vagyok biztos hogy mentálisan egészséges vagyok. Vagy nemtudom. Van bajom, vagy nincs bajom, vagy mi van velem? Miért rekedtem meg?

2012. júl. 3. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Most megvonták tőled a számítógépedet, vagy mit vontak meg? Szerintem magad hagyd abba, és helyre fogsz jönni. Persze nem 2 hét alatt.
2012. júl. 3. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, mikor beleakarnak szólni abba hogy mennyit gépezzek.
2012. júl. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!