Mikor kezdhetek futni szerintetek? Hány kg a felső határ?
Figyelt kérdés
régebben rendszeresen sportoltam, és szerettem nagyon futni, de 2 terhesség meg a sok zabálás megtette a hatását, jelenleg 105 kg vagyok 180 cm-hez úgy hogy már fogytam majdnem 10 kilót. Szerintetek hány kilósan kezdhetnék el futni (kocogni)?2023. febr. 2. 19:52
1/8 anonim válasza:
HA a BMI 30 alatt van, akkor el lehet óvatosan, fokozatosan kezdeni.
Addig a gyors gyaloglást javasolnám, az nem terheli az izületeket annyira.
2/8 anonim válasza:
Ne fussál.
Intenzív uborka,répa,cukkini léböjt kúra és alul kipotyogtatod a felesleges salakanyagot.
4/8 anonim válasza:
Én 105 kilósan is futottam, 185 centivel. Mondjuk nem intenzíven, csak kocogva és csak kiegészítésnek a biciklizés mellé.
5/8 anonim válasza:
"kipotyogtatod a felesleges salakanyagot" - ez viccnek is rossz volt. Én a biciklizést ajánlanám inkább, az kíméli az ízületeid.
6/8 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor túlsúllyal nem mész futni !!
Idővel és váratlanul nagy fájdalommal járó, maradandó térdízületi károsodást okoz !!
7/8 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdeztem, hogy milyen súly alatt "javasolt", mert nem akarom tönkretenni az ízületeimet. Köszi a válaszokat. Még várok egy -10et minimum.
2023. febr. 2. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!