Heti 5x 1 óra séta 3-4 súlyzós edzés mellett?
Az van, hogy 5 év alatt hízta, 20 kilót, mióta ülő munkám van, ráadásul hoeoffice-ban. Ezzel egyidőben az egyébként 10+ éve taró sikeres életmódváltásomba szépen belesz--tam, ettem amit találtam, és a mozgás is lement a nullára.
172 cm vagyok és 81 kg.
Egy jól beállított diétával kezdve (szerintem nekem 1600-800kcal körül ideális), és visszaállva az egészséges táplálkozásra (amit én már nem diétának tekintek, hanem életmódváltásnak), heti 5 x 1 óra tempós séta és 3- súlyzós edzés mellett mennyit tudok fogyni fél év alatt?
Az étkezés mindenképpen jó irány.
Azonban a séta nagyon minimálisat fog hozzátenni, nálam ennyi séta kb. 200 kcal. Plusz nem mozgat át, nem frissít fel, nem erősíti a szívedet, érrendszeredet, tüdődet. Viszont rengeteg idő.
Miért nem szeretnél bicajozni, elliptikus trénerezni, teljesítménytúrázni, futni, úszni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!