Pilatesről vélemények? Elvileg javítja a tartó izmokat, stb. Én nem sok atlétát, testépítőt láttam még görbe háttal. Csak, hogy normális SPORTOT említsek. Nekem az a pilates olyan , minthogy: gazdagodjunk meg a bírkákból....
Most mi a kérdés? Valaki szereti csinálni, valaki nem. Kit érdekel, hogy számodra sport vagy sem?
A meggazdagodást sem értem, ha nem akarsz fizetni érte, millió ingyenes videó van.
"Én nem sok atlétát, testépítőt láttam még görbe háttal"
Tán nem is az atléták meg testépítők a célközönség. Nem sportoló átlagembert sem lattál még szr háttal?
5# Jól írod, igazad van.
Köszi
4#
Csak, hogy művelődj egy kicsit.
A Pilates Joseph Pilates által összeállított mozgásforma, amelyet többféle egyéb mozgás elemeiből állított össze, pl a jógából, balettből (a zumba meg nem tudom, hogy jön ide).
Joseph Pilates több, mint száz éve állította ezt össze, s rendőröket, meg katonákat edzett vele.
Ki akar meggazdagodni belőle, meg kiből? Ez nem egy por vagy csodaszer, hogy beveszed, felteszed, s csodát tesz veled, hanem leginkább gerincgyakorlatok, ergo igen, a hátizmokat, derekat, gerincet erősíti. Gyógytornának is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!