Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Normális, ha így télen keveseb...

Normális, ha így télen kevesebb motivációm van időnként az edzéshez?

Figyelt kérdés
Alapból sokat sportolok, ezen kívül kirándulni, sétálni is imádok de ez a december - január eddig katasztrófa. Konditerembe járok (súlyzós, illetve saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok, illetve cardio), de most megint olyan időszakom van, hogy örülök ha heti 2 edzest összehozok. Egyébként bejön a tavasz és onnantól ez elmúlik mindig de addig meg lelkiismeret furdalásom van:( Gondolom ez a sötét, depis idő az oka. Próbálom magam ilyenkor is rávenni, hogy lemenjek de nem mindig sikerül sajnos,pedig időm az van bőven rá. Ti is szoktatok így lenni?

2023. jan. 19. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Igen, a január kb. a legnagyobb holtpont, bár február-március-áprilisra is számítok szörnyű időkre, de ott már jobban fellendülök.
2023. jan. 19. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Elég baj ez, hogy mentálisan ezen kattogsz, ráadásul még bűntudat is gyötör. Szomorú, hogy sokan ide jutnak, és mégsem érdekli őket, mert a kinézet a fontos. Hát, én biztos nem enném meg azt az almát, amely kívülről szép, de belülről rohadt. De ez a mai világban nem számít már.
2023. jan. 19. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem semmit se csökkent a motiváció. Nyilván jobban esik nyáron, vagy tavasszal a 20-30 fokban menni edzeni, de télen is szívesen megyek. Nekem egy hosszú és szenvedős sulis nap után személy szerint elengedhetetlen az edzés, a legjobb stressz levezetés.
2023. jan. 19. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan időszakban vagyok, hogy nem érdekel annyira a súlyzós edzés, akkor tudatosan ráállok heti kettő szinten tartó edzésre. Aztán ha újra kedvem van komolyabban nekiállni, akkor nem kell újrakezdeni kis súlyokról, hanem lényegében ugyanonnan indulok, ahol abbahagytam.
2023. jan. 19. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

2es meg ha nem lenne kívül-belül rohadt, nem spemelné tele ezt a topikot se azzal, hogy hülyes és edzeni, meg a fogyókúrást se azzal, hogy milyen gundelpalacsintát falt éppen.

Pszichológusra van szükséged.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: én most kaptam rá igazán, már várom, hogy mehessek megint.

2023. jan. 19. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, inkább pszichológushoz menj ilyen gusztustalan személyiséggel, köszi.
2023. jan. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!