Normális, ha így télen kevesebb motivációm van időnként az edzéshez?
Figyelt kérdés
Alapból sokat sportolok, ezen kívül kirándulni, sétálni is imádok de ez a december - január eddig katasztrófa. Konditerembe járok (súlyzós, illetve saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok, illetve cardio), de most megint olyan időszakom van, hogy örülök ha heti 2 edzest összehozok. Egyébként bejön a tavasz és onnantól ez elmúlik mindig de addig meg lelkiismeret furdalásom van:( Gondolom ez a sötét, depis idő az oka. Próbálom magam ilyenkor is rávenni, hogy lemenjek de nem mindig sikerül sajnos,pedig időm az van bőven rá. Ti is szoktatok így lenni?2023. jan. 19. 19:25
1/6 anonim válasza:
Igen, a január kb. a legnagyobb holtpont, bár február-március-áprilisra is számítok szörnyű időkre, de ott már jobban fellendülök.
2/6 anonim válasza:
Elég baj ez, hogy mentálisan ezen kattogsz, ráadásul még bűntudat is gyötör. Szomorú, hogy sokan ide jutnak, és mégsem érdekli őket, mert a kinézet a fontos. Hát, én biztos nem enném meg azt az almát, amely kívülről szép, de belülről rohadt. De ez a mai világban nem számít már.
3/6 anonim válasza:
Nekem semmit se csökkent a motiváció. Nyilván jobban esik nyáron, vagy tavasszal a 20-30 fokban menni edzeni, de télen is szívesen megyek. Nekem egy hosszú és szenvedős sulis nap után személy szerint elengedhetetlen az edzés, a legjobb stressz levezetés.
4/6 anonim válasza:
Ha olyan időszakban vagyok, hogy nem érdekel annyira a súlyzós edzés, akkor tudatosan ráállok heti kettő szinten tartó edzésre. Aztán ha újra kedvem van komolyabban nekiállni, akkor nem kell újrakezdeni kis súlyokról, hanem lényegében ugyanonnan indulok, ahol abbahagytam.
5/6 anonim válasza:
2es meg ha nem lenne kívül-belül rohadt, nem spemelné tele ezt a topikot se azzal, hogy hülyes és edzeni, meg a fogyókúrást se azzal, hogy milyen gundelpalacsintát falt éppen.
Pszichológusra van szükséged.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én most kaptam rá igazán, már várom, hogy mehessek megint.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, inkább pszichológushoz menj ilyen gusztustalan személyiséggel, köszi.
2023. jan. 20. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!