Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy èves edzésmulttal lányként...

Egy èves edzésmulttal lányként (60kg testsuly) ér valamit az 50kg clean and jerk pr, és 35kg snatch?

Figyelt kérdés

#fiatal #CrossFit #strong woman
2023. jan. 15. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

Mi az, hogy ér valamit?

Mi a cél, jobban kinézni, verseny? utóbbin nem igazán ér semmit, de alapvetően nem rossz eredmény ha hobbiszinten csinálod lányként

2023. jan. 15. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Magyar oldalon magyarul írjál ne angolul.
2023. jan. 15. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Hogy crossfit szempontjából mennyit ér, azt nem tudhatjuk, ugyanis ez a Testépítés kategória. Kérdezd meg az edződtől, vagy nézd meg a paramétereid alapján a strengthlevel.com-on, hogy a nagy átlaghoz képest hol van a teljesítményed. Izomépítés szempontjából pedig ez a kérdés megválaszolhatatlan, élből a clean and jerk és a snatch nem éppen izomépítő célzattal kialakított gyakorlatok, de még ha azok is lennének, akkor hogy lehetne a kérdésre válaszolni?

Ez olyan, mintha azt krédezted volna, 100 kilós fekvenyomás és 200 kilós felhúzás ér valamit? Kinek? Milyen szempontból?

2023. jan. 15. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Persze, ez nem rossz.
2023. jan. 15. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
szerintem igen. Azon kívül, hogy értelmezhetetlen a kérdés
2023. jan. 15. 16:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Amatőr verseny a cél, nem igazolt sulyemelőknek, hanem crossfittereknek, hobbi sportoloknak.:D ifjusági kategóriában
2023. jan. 15. 16:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Magyarul is leírhatnám, lökés és szakítás, de kevesen hívják így, a magyaroknál is sokkal elterjettebb a clean&jerk és a snatch:PP
2023. jan. 15. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

"Amatőr verseny a cél, nem igazolt sulyemelőknek, hanem crossfittereknek"

Továbbra sem értem, hogy ha versenyzési céljaid vannak, akkor miért nem a crossfit edződet kérdezed meg. Miért a testépítés kategóriába írtad ki ezt a kérdést, amikor az itt aktív néhány hobbigyúrós közül valószínűleg senki nem csinált még se lökést, se szakítást, ugyanis nem vagyunk crossfitterek vagy súlyemelők. Ezek nem testépítő gyakorlatok, nem értünk hozzá. Nézd meg strengthlevel.com-on, hogy mire elegek jelenleg az általad leírt eredmények.

2023. jan. 15. 16:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem megfelelő kategória a testépítés, de nem találtam mást, nincs sulyemelés, crossfit vagy ilyesmi:p

Egyébként az edzőm kérdezte hogy nem e akarok versenyezni

2023. jan. 15. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
37%

"edzőm kérdezte hogy nem e akarok versenyezni"

Akkor az edződnek tudnia kéne, hogy a jelenlegi eredményeiddel milyen esélyeid vannak adott versenyen, illetve hogy adott versenyig még milyen szint elérése vagy képes. Ha nem erre a válaszra számítottál, akkor továbbra is ezt az oldalt tudom ajánlani számodra:

[link]

2023. jan. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!