Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy és mennyit kell nyújtani...

Hogy és mennyit kell nyújtani h meglegyen a spárga?

Figyelt kérdés
Elég hajlékony vagyok de úgy 30 még minimum kell az "oldalspárgához" vagy nem tudom mi a szak neve.Lécci gyakorlatokat is írjatok és tippeket. Előre is köszii:)
2010. okt. 1. 21:38
 1/8 anonim válasza:

Én nem csináltam semmilyen gyakorlatokat,csak mindennap megcsináltam/om a spárgát amennyire birom,megpróbálok minnél lejjebb "menni"..Kis idö után menni fog teljesen! :)

sok sikert!

üdv,16éves lány! :)

2010. okt. 1. 23:01
 2/8 A kérdező kommentje:
csak így nyújtás nélkül?Oo
2010. okt. 3. 12:29
 3/8 anonim válasza:

Én igy csináltam..Te csináld ahogyan jónak látod! :)

megint elsö válaszolo :)

2010. okt. 4. 10:29
 4/8 A kérdező kommentje:
köszii a választ(: és nagyjából mennyi idő volt mire meglett a spárga?
2010. okt. 5. 18:00
 5/8 anonim válasza:

Szivesen segitek :)

Hát nem is tudom..Csak pár nap.. De max 1hét..(bár én azthiszem h egy hét sem volt,nem emlékszem már).. :)

megint elsö válaszoló :)

2010. okt. 17. 00:24
 6/8 A kérdező kommentje:
köszii mégegyszer:)<3
2010. okt. 20. 22:43
 7/8 anonim válasza:
szivesen szivesen :) s hogyha sikerült akkor lécci ird le ide hogy mennyi idöbe tellett meg ilyesmiket :) üdv ujra..
2010. nov. 5. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
nos még nem sikerült viszont nincs időm minden nap nyújtani:/ de remélem sikerülni fog már lassan:P de legalább már csak 10 cm kell:D
2010. nov. 12. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!