Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak olyan gyakorlatok amik...

Vannak olyan gyakorlatok amik a csukló vastagabbá válását eredményezik?

Figyelt kérdés
Néztem youtubeon videókat a témában (pl hogy lógni kell húzódzkodó rúdon stb) de nem tudom hatásásosak-e. 145mm csuklóm van, az órám szíjai lötyögnek, részben ezért is szeretném vastagítani
2022. dec. 24. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Külön kifejezetten erre felesleges edzeni.

Kalapácsbicepsz is terheli az alkart például.

De, a fordított fogású bicepsz gyakorlatok is terhelik.

2022. dec. 24. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha viszonylag hosszú felületen tapad az alkarizmom és rendesen megedzem az segítene a problémán?
2022. dec. 24. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, segíthet, de nem biztos, hogy érdemes rá külön edzeni.

Eddz karra és fejlődni fog az alkarod is, ennyi a titok.

2022. dec. 24. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy gyakorlatot szoktam specifikusan alkarra edzeni, ugyanaz a helyzet mint a koncentrált bicepsznél, viszonyt csak a csuklóm mozgatom
2022. dec. 24. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek, de a srác nem alkart akar, hanem csuklót, a 145mm kerület pedig a bizonyíték, hogy nem is elírás volt. Vastagabb csuklót vagy úgy csinálhatsz, hogy elhízol rendesen, vagy kificamítod és akkor megdagad.
2022. dec. 25. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, de tok jol fog recsegni ha sokat erolteted. Olyan mintha bokara probalnal edzeni.. magasabb tzsvel minimalisan vastagabb lesz, de genetikan mulik. Mellesleg az ugy jo ha vekony, az alkar meg bitang. Marmint ha testepitesz.. ha csak az ero szamit akkor meg egyel egyel egyel
2022. dec. 25. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:

A csuklódat nem változtathatod meg jelentősen.Genetikailag adott.Ott van az alkarizmok tapadásának az egyik vége.Kepzelj el csontokat izületet és vékony inakat amik az újjaid mozgatják.

Ahhoz hogy neked azok megvastagodjanak a csuklódnál akkora alkarjaid kéne hogy legyenek mint a combod!!Ez lehetetlen.

Gondolom bevizesedett felpuffadt végtagok, meg csukló nem opció.Mert az betegség jele.

2022. dec. 29. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!