Miért akar mindenki izmos lenni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 15:43
1/32 anonim válasza:
Mert testképzavarosak. Átmosta az agyukat a média. Ha megnézed, mindenhol ezt fújják, alap dolognak állítják be, egészségnek titulálják. Amúgy meg semmi értelme, én is csináltam egy ideig, de beláttam, hogy baromság.
2/32 anonim válasza:
Egyrészt mert jól néz ki. Másrészt pedig mert jó érzés edzeni. Nekem a testépítés/erőemelés sokat segített. Megtanultam főzni, jobban alszom, egészségesebben élek és jól nézek ki mellé, sok bókot kapok a kinézetemre. Nálam ez hobbi, aki utálja csinálni és csak várja hogy majd hű de jól fog kinézni mert húzogatja a kondigépeket az hamar megunja szerintem.
4/32 anonim válasza:
Na itt a példa, a 2 es. "Mert jól nézek ki" 😂 Hát erről dumáltam. Ezt a beteg világot éljük. De én úgy vagyok vele, hogy hadd csinálják, legalább jól néznek ki, meg egészséges. 😂 Én inkább eszek bejglit meg alszok. Ha a jó kinézet ehhez van kötve, akkor inkább eszek pitét is. 😂
5/32 anonim válasza:
A rendezett, egészségesnek, erőteljesnek látszó külső számtalan előnyt hoz a "viselőjének", mert azt üzeni a külviágnak, hogy az illető többek között fiatal(os), energikus, aktív, céltudatos, terhelhető. Ez vonzóvá teszi a pl. a párválasztásnál, a munkavállaláskor, és tekintélyt ad az emberekkel történő kölcsönhatások során. Az egészségi állapotra, élettartamra gyakorolt jótékony hatásokon kívül.
7/32 anonim válasza:
Én nem akarok izmos lenni. Azért küzdök, hogy egy dagadt állat legyek.
8/32 anonim válasza:
Én nem akarok izmos lenni, csak fitt, egészséges, férfias. Hogy miért? 3 fő oka van, 1) hogy jól érezzem magam a bőrömben, 2) jól esik az edzés, 3) a nők miatt
9/32 anonim válasza:
Az 1# és a 4# válaszoló ékes példája annak, hogy nem tudtak érvényesülni az edzésben, szarul néznek ki, mert nem voltak elég kitartóak, és leszólják az edzést.
10/32 anonim válasza:
Mert nem az számít, hogy milyen a házad, mi a munkád, milyen autóval jársz, hanem az, hogy hányas a karod, és hogy mennyivel nyomsz fekve.💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!