Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért akar mindenki hasizmot?

Miért akar mindenki hasizmot?

Figyelt kérdés
Hol ott undorítóan néz ki. És már nem csak férfiak rúgóznak ezen a témán, hanem a nők is, az meg még pocsékabb. Konkrétan olyan, mintha sérve lenne az embernek. És azt sem értem, hogyan tudnak akár napi szinten sanyargatni magukat, csak azért hogy olyan ocsmány legyen, ráadásul a kutya sem látja, hacsak nem félpucéran rohangál az utcán, vagy száll fel egy roskadásig tömött BKK buszra az Astorián 😀 Komolyan nem értem, miért tudja így befolyásolni az embereket a tetű média?...

2021. febr. 21. 10:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%

Ez ílés kérdése.

Én például kifejezetten szépnek látom a hasizmot. A strandra pedig jó lehet menőzni nyáron. :D

2021. febr. 21. 10:58
 2/28 A kérdező kommentje:
Strandra... Most komolyan ezért szenvednek? 😀 Ezt te sem gondolod komolyan 😀
2021. febr. 21. 10:59
 3/28 anonim ***** válasza:
87%
szerintem te kérdező 1000000-ból 1 ember vagy tipikusan, ugyanis ezt még sose hallottam, mivel konkrétan mindenkinek bejönnek az izmok egy bizonyos mértékig.
2021. febr. 21. 11:34
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a hály a ronda. A kockas has jol nez ki, de nem csak azert kell hasazni. Aki gyur az alap h minden izomcsoportra gyur. Ha hasra nem edzel semmit, de nagy sullyal hatazol az nem tesz jot a tartasodnak, torzsednek hiaba kap ott is a has... Vannak sokan akik azert edzenek h villogjanak a strandon, de aki szeret edzeni az l.szarja h ki latja.. maganak csinalja mert ugy erzi jol magat. (Bar mikor lekerul a polo egy randin es meglat a csaj.. az az arc meg

ahogy beindul az megfizethetetlen😁) En meg trikot is alig hordok kb pedig 43as tok szalkas karom van. Engem az zavar ha bamulnak a buszon pl. Nemerdekel kinek mi tetszik.. csak az h nekem h jo meg mit elvezek..

2021. febr. 21. 11:43
 5/28 anonim ***** válasza:
73%

Te valami igénytelen dagadék lehetsz, aki tömi magába a pizzákat, édességeket, meg vedeli a sört literszámra, aztán irigykedik azokra az emberekre, akik adnak magukra, és nem a lógó hasuk nyomja ki a pólót, hanem a mellizmuk!

A kockás has szexi, akár a kidolgozott izomzat!

2021. febr. 21. 11:52
 6/28 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes,ez megcsinálják maguknak az áhított izmokat,majd 2-3 év múlva meg úgy elhíznak mint a hét frász.
2021. febr. 21. 12:11
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg azért, mert fittnek lenni jobb mint kövérnek.
2021. febr. 21. 12:21
 8/28 anonim válasza:
82%

Az ő testük, nem a tied. Miert foglalkoztat megis?

A legtobb magara is igenyes ember igyekszik magabol kihozni a legjobbat, ugy el ahogy jol erzi magat.

2021. febr. 21. 12:38
 9/28 A kérdező kommentje:
Én elhízott vagyok 😀 khm... Nos, a helyzet az, bármily hihetetlen, heti 5 napot edzek, képzeld, kockás hasam van, annak ellenére, hogy igen, megeszem a pizzát és a sütit is. Fogytam, nem keveset fél év alatt cirka 25 kilót. Sokat szenvedtem vele, de őszintén, mindig nem vágom, mi értelme annak pl h kockás a hasam? 😀 Mert tapasztalatom szerint, semmit nem változtat a dolgokon.
2021. febr. 21. 12:48
 10/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintük meg te vagy a hülye mert neked nem tetszik.Ízlésen nem érdemes vitatkozni,mindenkinek más tetszik
2021. febr. 21. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!