Testépítők tanácsát kérném! Van-e olyan szer ami nem túl ártalmas, de kitudnám egészíteni az edzéstervemet?
a táplálék kiegészitő valoban nem tartozik egy lapra a szteroidokkal.
nem lesz belőlem senki a sportban? nkem ez nem sport hanem hobbi.
és a sportban van dopping vizsgálat szal aki tiltott dolgokat használ azt kimutatják.bármilyen komolyabb sportversenyen.
ne mondja nekem senki hogy kevesebb vagyok mert nem lövöm magam szteroiddal mindennap.
erős voltam azelött is hogy elkezdtm volna gyurni anno mert nem kis ember voltam(vagyok).azota meg 200kg feletti sullyal simán szériázok.lehet menne némi anyaggal több is de mire megyek vele ha kikésziti a májamat....lényeg hogy nem éri meg.
a doppingvizsgálatok semmit sem érnek.
Lehet neked ez hobbi de valakinek nem az.Aki el is akar érni valamit dopping kell
Az egyértelmű dolog hogy kevesebb vagy mert sosem érhetsz el olyan szintet mint az aki koxol de ezzel nincs semmi baj.
Arról meg neked fingod sincs hogy mi b*ssza szét a májat meg mi nem úgyhogy ebbe a témába el se kezdjél belekontárkodni mert nem lesz jó vége
Fingod sincs róla mi az az ürítési szakasz.Vagy a desinger szteroid.Esetleg a géndopping.Ahogy arról sem hogy a májat az alkilált szerek b*sszák.
Gondolom megvertél 1-2 a teremben feszítő 15évest.Te vagy a hősöm.
itt kb neked nincs közöd a sport semmilyen szintjéhez.Kíváncsi lennék az edzésedre csak hogy röhögjek 1 jót.
Bár arra is kíváncsi vagyok mikor fogsz kox nélkül 400ba guggolni mint pl 1 profi erőemelő.Vagy 300+os fekvenyomást csinálni.
Ahoz még sok spenótot kell letolnod te naturál élharcos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!