Testépítők tanácsát kérném! Van-e olyan szer ami nem túl ártalmas, de kitudnám egészíteni az edzéstervemet?
???
Én az étrendet szoktam kiegészíteni, nem az edzéstervet a táplálékkiegészítőkkel. Amúgy a legálisan, boltokban kapható tápkiegek közül egyik se ártalmas (persze ha nem vagy valamelyik összetevőjére érzékeny - pl. laktózra). Kezdetnek vegyél egy vitamin csomagot, fehérjét és szőlőcukrot. Vitamin valamelyik étkezés közben, fehérje és szőlőcukor együtt edzés után. Fehérjét zabpehellyel, ha nem tudsz normálisan kajálni. Emellett figyelj oda, hogy az étkezésed minél jobban hasonlítson egy testépítő étrendre, még ha nem is tökéletes. Sok sikert!
Ne gondolkozz egyből "szerek" szedésén. Nem hiszem, hogy 1 év "tapasztalattal" a hátad mögött már ideális az edzésmunkád és optimális a tápanyagbeviteled. Ha ez a kettő meglenne, akkor.....(nem tudom hány éves vagy)
Inkább azt mondom, várj még vele. Tanulj! Ezt a "szakmát" örökké tanulja az ember. (én pl. 20 éve már)
Miért kellene elutasítani " minden körülmények között" ?
Magasabb szinten már elengedhetetlenül szükségesek.
Csak hát a kérdező még nincs olyan szinten és 99 %, hogy soha nem is lesz.
már ne haragudj de mért elengedhetetlenek a szteroidok?én se ma kezdtem gyurni és soha nem szedtem még semmit még sem érzem emiatt kevesebbnek magam.csak azt tudom hogy nem megy tönkre a májam és a vesém aminek örülök.
most azért sztem nem éri meg tönkre vágni vkinek az egészségét hogy pár kg-val többer birjon...a szteroidok nem épp az ártalmatlan kategoriába tartoznak.abba ne menjunk bele hogy de mert sokan probáltak már itt meg mggyőzni arrol is hogy receptre kapható rohatt erős gyogyszert használ "szteroidként" és hogy az jó...-.-
sztem ott már baj van ha vki ilyesmikhez nyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!