Téli hidegben hogyan öltözzek futáshoz?
Figyelt kérdés
Eddig télen nem jártam futni, csak amikor még ki lehetett menni pulcsiban, de most szeretnek eljárni. Akik ilyenkor is futnak, milyen/ hány réteg ruhát vesztek fel hogy se ne izzadjatok le benne borzasztóan de futás után míg hazaértek se fázzatok meg? Hozzá kell tennem, hogy eléggé fázós vagyok.2022. nov. 21. 17:56
1/2 anonim válasza:
Futás közben kb +10C-os hőmérsékletnek megfelelően kell öltözni. A többi gondolom menni fog.
2/2 anonim válasza:
Nem a hidegtől fázunk meg, a "megfázás" az felsőlégúti FERTŐZÉS.
Amúgy én simán pulcsiban, rá szélfogó dzseki (de futáshoz való, nem az a nagy és kőkemény), kesztyűt nem tudok használni, mert folyamat folyik az orrom, sapka szokott rajtam lenni, de olykor lekerül.
Nekem inkább az a bajom, hogy melegem van....
A plusz 10-et hallom mindenhol, de nálam van ez plusz 20 is.
Hétvégén futottam Siófokon, előtte szétfagytam, közben olyan melegem volt, mintha nyár lenne.
Kaputól-kapuig próbáld meg!
Nekem is rossz a lakhelyem miatt, de a közelben van már park.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!