Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Téli hidegben hogyan öltözzek...

Téli hidegben hogyan öltözzek futáshoz?

Figyelt kérdés
Eddig télen nem jártam futni, csak amikor még ki lehetett menni pulcsiban, de most szeretnek eljárni. Akik ilyenkor is futnak, milyen/ hány réteg ruhát vesztek fel hogy se ne izzadjatok le benne borzasztóan de futás után míg hazaértek se fázzatok meg? Hozzá kell tennem, hogy eléggé fázós vagyok.
2022. nov. 21. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Futás közben kb +10C-os hőmérsékletnek megfelelően kell öltözni. A többi gondolom menni fog.
2022. nov. 21. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Nem a hidegtől fázunk meg, a "megfázás" az felsőlégúti FERTŐZÉS.

Amúgy én simán pulcsiban, rá szélfogó dzseki (de futáshoz való, nem az a nagy és kőkemény), kesztyűt nem tudok használni, mert folyamat folyik az orrom, sapka szokott rajtam lenni, de olykor lekerül.

Nekem inkább az a bajom, hogy melegem van....

A plusz 10-et hallom mindenhol, de nálam van ez plusz 20 is.

Hétvégén futottam Siófokon, előtte szétfagytam, közben olyan melegem volt, mintha nyár lenne.

Kaputól-kapuig próbáld meg!

Nekem is rossz a lakhelyem miatt, de a közelben van már park.

2022. nov. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!