Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a tinilányok, akik ilyen...

Azok a tinilányok, akik ilyen hidegben bőrkabátban meg farmerdzsekiben mászkálnak, azok mit éreznek? Nem fagytok meg? Anyátok nem szól, hogy öltözzetek fel?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Én tegnap este láttam egy csajszit, cicanaci,nike airmax,fekete bőrkabát,alatta vmi vékony pulcsi,de a kabát szét nyitva. Hát nem tudom,hogy mit érezhetett.

Én pulcsiban,téli kabátban,csizmában majd megfagytam.

Amúgy tuti fáznak,csak a divatozás mindig első helyen lesz.Én inkább nézek ki kicsit rosszabbul mint szét fagyjak így is beteg voltam nem hiányzik,hogy újra megfázzak.

Bár most már szerintem nagyon jó meleg kabátok vannak amik nagyon jól néznek ki illetve csizmák is olyanok vannak,hogy hűű.Nem tudom miért nem lehet rendesen felöltözni.

Persze jobb vékonyan öltözni,kényelmesebb. Én is szeretek rövidnadrágba,sportcipőbe és topba lenni,még sem leszek plusz 15 fokban abban -.-

Szerinted a mai fiataloknál mennyit ér ha az anyjuk rájuk szól? Jó részüknél otthon sincsenek amikor elmennek otthonról.

2015. jan. 14. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok már tinilány mégis gyakran veszek fel bőrkabátot hidegben. Hogy miért? Mert nem szeretem a nagykabátokat. Számomra sokkal fontosabb a kényelem és az hogy jól érezzem magam a bőrömben. (Hozzátenném nem vagyok betegeskedő fajta.) Természetesen -10 fokban én sem fagyoskodok inkább. Számomra az volt kiborító, mikor 14-15 éves lányokat láttam a kemény mínuszokban háromnegyedes ujjú vékony pulcsikban.. Na az engem is lesokkolt.
2015. jan. 14. 14:54
 3/14 anonim válasza:
100%
mondjuk tegnap meleg volt eléggé,szó szerint megsültem a télikabátomban ma sincs rossz idő :)
2015. jan. 14. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Én közel 60 éves vagyok, de nincs is nagykabátom, dzsekiben járok egész télen, mégsem fázom.

De eleve most nincs is hideg, mindenütt plusz fokok vannak, az átmeneti kabát/farmerdzseki böven elég.

2015. jan. 14. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint milyen hidegben? A kemény 7-10 fokban? Tegnap kifejezetten tavaszias idő volt, szerintem ma is, inkább bőrdzsekis mint nagykabátos. Én mondjuk reflexből téli kabátot veszek fel, de tegnap meg ma séta közben inkább cipeltem kézben és pulcsiban járkáltam az utcán. Sétáltam, sütött a nap. Meleg volt, meleget éreztem. Anyám fázósabb mint én, úgyhogy megszokta, hogy én nem az ő hőérzetéhez igazodom.
2015. jan. 14. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenkit máshogyan érint az időjárás, szerintem ezen kár vitatkozni mert mindenki maga érzi, hogy miben nem fázik, miben érzi jól magát. Én nem értek egyet azzal, hogy csak divatoznak és közben meg megfagynak a dzsekiben, biztosan van ilyen is, de szerintem ez nem túl gyakori, hanem egyszerűen csak így jó nekik. Nem mellesleg most hiába van január, tél közepe közel sincs olyan hideg mint úgymond kéne lennie. A testvérem például olyan, hogy december első napjaiban már húzza a nagykabátot, sapka, sál függetlenül attól, hogy milyen idő van mert "úristen, tél van, jön a hideg"...:) Én meg most is egy szövetkabátban járok, ami nem túl vastag, de egyáltalán nem fázok benne, sőt a minap még meg is izzadtam benne. Egy bőrdzseki pedig szerintem egyáltalán nem olyan hideg, hogy meg lehessen benne fagyni, pláne ha még alá is húzunk pulcsit és jelenleg tényleg nincs túl hideg, egy csupa bundás, bélelt téli kapát konkrétan túlzás lenne. Valamint én is egész sokáig jártam farmerdzsekiben mert nem fáztam, a nap nagy részét a suliban töltöm és az a pár perc alatt amíg oda meg haza érek vagy sokszor például buszozok, nem fogok megfázni.
2015. jan. 14. 16:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Tegnap én is bőrkabátban voltam, sosem voltam az a fázós típus és annyira, hogy elugorjak a boltba nekem tökéletesen jó. :D
2015. jan. 14. 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Már rég kinőttem a kamaszkorból, de 0 °C fölött soha nem veszek fel télikabátot, mert megsülök. Plusz a bőrkabát szigetel (a rendes bőr, nem a mű), nem fúj át rajta a szél és ha rendesen aláöltözik az ember - pl: póló + vastag pulcsi vagy hosszú ujjú felső + pulcsi - akkor 0 °C alatt is hordható.

A télikabátom sem egy atomvastag darab, sima szövetkabát, csak az hosszabb...

Van ismerősöm, aki 10 °C-ban is képes elővenni a télikabátját, mert ő fázós.

Nekem -3, -4 °C-ban még a fejem is belesül (szó szerint beleizzad) a sapkába, mások már +5 °C-ban hordják, mert fáznak.

Ez van, nem vagyunk egyformák, valaki fázósabb valaki nem. Nyilván, ha csak divatból veszik fel és utána meg/felfáznak, azt maguknak köszönhetik, de akkor meg is érdemlik.

(Ui: egyébként léteznek bélelt farmerdszekik és bőrkabátok is)

2015. jan. 14. 16:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Lányom sulijába jár egy srác, aki novemberben is rövidnadrág + pólóban megy iskolába. Láttam ma reggel, póló, cipzáras pulcsi de kinyitva. Nyilvánvalóan nem fázott. Rajtam 2 pulcsi, kabát, vacogtam (mint mindig...).
2015. jan. 14. 16:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Természetesen felismerem, ha egy kabát bélelt belül, de akiket én láttam, azokon nem olyan volt. És nem is volt igazi bőr, arra a nyakamat tenném ;) És nem a mai/tegnapi időben láttam csak így öltözködő lányokat, hanem kb két hete amikor én konkrétan csizmában, harisnyában, vastag kötött pulcsim nagykabátban majd megfagytam. Egyszerűen csak nem értem, miért fontosabb a divat, mint az egészség. Én is voltam tini, de mindig az időjárásnak megfelelően öltözködtem, mondjuk engem anyám ki sem engedett volna az utcára,úgy hogy nem vagyok rendesen felöltözve :)
2015. jan. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!