Azok a tinilányok, akik ilyen hidegben bőrkabátban meg farmerdzsekiben mászkálnak, azok mit éreznek? Nem fagytok meg? Anyátok nem szól, hogy öltözzetek fel?
Én tegnap este láttam egy csajszit, cicanaci,nike airmax,fekete bőrkabát,alatta vmi vékony pulcsi,de a kabát szét nyitva. Hát nem tudom,hogy mit érezhetett.
Én pulcsiban,téli kabátban,csizmában majd megfagytam.
Amúgy tuti fáznak,csak a divatozás mindig első helyen lesz.Én inkább nézek ki kicsit rosszabbul mint szét fagyjak így is beteg voltam nem hiányzik,hogy újra megfázzak.
Bár most már szerintem nagyon jó meleg kabátok vannak amik nagyon jól néznek ki illetve csizmák is olyanok vannak,hogy hűű.Nem tudom miért nem lehet rendesen felöltözni.
Persze jobb vékonyan öltözni,kényelmesebb. Én is szeretek rövidnadrágba,sportcipőbe és topba lenni,még sem leszek plusz 15 fokban abban -.-
Szerinted a mai fiataloknál mennyit ér ha az anyjuk rájuk szól? Jó részüknél otthon sincsenek amikor elmennek otthonról.
Én közel 60 éves vagyok, de nincs is nagykabátom, dzsekiben járok egész télen, mégsem fázom.
De eleve most nincs is hideg, mindenütt plusz fokok vannak, az átmeneti kabát/farmerdzseki böven elég.
Már rég kinőttem a kamaszkorból, de 0 °C fölött soha nem veszek fel télikabátot, mert megsülök. Plusz a bőrkabát szigetel (a rendes bőr, nem a mű), nem fúj át rajta a szél és ha rendesen aláöltözik az ember - pl: póló + vastag pulcsi vagy hosszú ujjú felső + pulcsi - akkor 0 °C alatt is hordható.
A télikabátom sem egy atomvastag darab, sima szövetkabát, csak az hosszabb...
Van ismerősöm, aki 10 °C-ban is képes elővenni a télikabátját, mert ő fázós.
Nekem -3, -4 °C-ban még a fejem is belesül (szó szerint beleizzad) a sapkába, mások már +5 °C-ban hordják, mert fáznak.
Ez van, nem vagyunk egyformák, valaki fázósabb valaki nem. Nyilván, ha csak divatból veszik fel és utána meg/felfáznak, azt maguknak köszönhetik, de akkor meg is érdemlik.
(Ui: egyébként léteznek bélelt farmerdszekik és bőrkabátok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!