Miért szaladgál minden második tizenéves lány farmerdzsekiben?
már nevetséges,a minap láttam négy ilyen csajt szinte ugyanolyan farmerdzsekiben ugyanazon a helyen :Dd
és miért kell feltürni a dzseki ujját meg felhajtani a gallérját?
Hát valószínűleg divat, bár én sehol nem olvastam ezt, pedig utána szoktam olvasgatni az aktuális divatnak.
Az ujj felhajtását divatblogokból nézhették el. A felhajtott gallérral divatblogban még nem találkoztam, szerintem valami menőzés, meg hát ezt tanulják egymástól.
23 L
Felénk most speciel senki nem szaladgál farmerdzsekiben, mert már hideg van (na jó, az utóbbi 2 napban nem, de különben igen). Különben miért zavar?
Mióta újra divat lett, nekem is tetszenek, sőt van is. Valóban örök darab. Még anyukámnak is bejön :D
Igen, én magamra ismertem, idén vettem egy farmerdzsekit, már eddig is tetszett, és mivel idén hatalmas választék van belőle most vettem, amíg még sokat kapni. De ettől még nem tartom magam egy "tucat" embernek. Mint írtam, nem az öltözködéstől lesz valaki egyedi, sőt az extrém külső gyakran szürke lelkivilágot takar.
Az ujjfeltűrés tényleg a divatblogokról van, olyan hipsteres. A felhajtott gallér csak valami ízlésficam lehet. És nem értem mire gondolsz, nekem fiúkon is tetszik a farmerdzseki, szóval nem röhögném ki, ha valaki olyat hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!