Azok a tinilányok, akik ilyen hidegben bőrkabátban meg farmerdzsekiben mászkálnak, azok mit éreznek? Nem fagytok meg? Anyátok nem szól, hogy öltözzetek fel?
Nem értem, miért nem tudod felfogni, hogy nem mindenki eegyformán fázós!?!?!?
Mint írtam, már kinöttem a tinikorból, de nekem a nagykabát -10 foknál kerül elö, elötte túl meleg. Most egy vékony széldzsekit hordok egy síma (nem vastag) pulóver fölött, és nem fázom.
Szimplán nem fázósak. Rövid távra én most kabátot se veszek fel, mert minek, nem hiányzik, bár nem vagyok már tini és a divat se létkérdés nálam. Én se oltok senkit, hogy mi a frásznak visel kabátot-sapka-sál-kesztyűt már 10 fokban is, mert akkor mit vesz fel, ha tényleg hideg lesz?
Egyébként megszokás kérdése, unokatesóm baromi fázós típus volt, nyáron vastag pulcsiban kb. Aztán elköltözött külföldre, ahol jóval hűvösebb az átlag hőmérséklet. Azóta itthon majd megpusztul, mert folyton melege van.
A megfagyáshoz meg kicsit hűvösebb kell ennél. A megfázáshoz meg nem elég, hogy hideg van. Öltözködj úgy, hogy neked jó legyen és kicsit kevesebbet foglalkoztasson, hogy mások mit csinálnak, egyszerűbb lesz az életed, hidd el. :D
Enis cicanadragban jarok neha telen is, mert kenyelmes.:) de akkor 2 retegben, sot volt hogy 3ban is!:D
Most meg mar halisten egy reteg, es a bordzseki is tokeletes! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!