Miért kamu kocognak egyre többen?
9: nem ismered a power walking (kb."gyorsgyaloglás") lényegét?
"A mozgásforma lényege a lendületes lépésekkel történő gyaloglás, amelynél a lábmunkát erőteljes karmozdulatok is támogatják (ezeknek ellentétesnek kell lenniük a lábmozgással). "
11:
De amiről én beszélek, ott nincsenek lendületes lépések, és lassabb a sima gyaloglásnál.
12: de attól még alkalmazhatja a powerwalking-os kézrásegítést....
Ezek nem kőbe vésett szabályok, nem írja fel a rendőr, ha kétféle mozgásformát keverve alkalmaz... :-D :-D
Van, aki úgy edz az utcán, hogy 10 lépésenként leguggol, vagy támadóállásból 2-3 gyorslépést csinál, és még kb. százféle lehetőség van...
Egyéni preferencia, kinek mi a hasznos, vagy kényelmes, vagy bármi....
En is igy futok, egy par (hozzad hasonlo) mar be is szolt, olyanokat, hogy mit csinalok? Mi ez?! Ez nem futas?!?? gyorsabban!!!
Azt nem ertem, hogy ezek az emberek honnan veszik a batorsagot ahoz, hogy vadidegeneknek ugassanak be arrol, hogyan kene valamit csinalni.
Az en esetemben peldaul egeszsegugyi okai vannak, amiert ilyen lassat futok.
Az, hogy ez valakinek bantja a szemet, mar nem az en problemam.
De az ilyeneket sohasem fogom megerteni😀
19:
Engem elsősorban az érdekelt, mik az előnyei a sima sétához képest, távol áll tőlem hogy megmondjam mások mit csináljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!