Tényleg létezik meztelen jógatechnika vagy ez csak kamu?
A közelben nyílt egy új jógastúdió.Én nagyon örültem neki,mert így nem a olyan sokat utazni a város másik felére.
Szeretem a jógát, mert meg is mozgat meg el is lazít egyszerre.
Ennél az új jógastúdiónál viszont nem stimmelt valamit.
A 4. alkalom után, arra kérték a csoportot,hogy vegye le a ruháit és csinálja meztelenül.
Én kitaláltam egy kamu indokot,hogy sietnem kell haza.
A csoporttársak szerint nagyon jó volt,állításuk szerint élvezték.
Egyáltalán létezik ilyen technika vagy csak perverzek az oktatók?
Szerintem ez nem koedukált csoportos foglalkozás:)
Láttam már jógázó meztelen női művészi fotókat, azok nagyon szépek voltak.
Igen létezik ilyen ahogy ma már mindenféle tovább fejlesztett jóga irányzat van.
De termesztésen ez nem tradicionális. Pont a magadfajta meztelenségtől irtózó embereknek ajánlható, akiknek ellenállásba ütközik a ruha levétele. Mivel az ébredő feszültségeket a jóga gyakorlás egyből fel is oldja. Tehát terápia azoknak akik ezen a területen szeretnének dolgozni magukon.
Ha te nem akarsz az ilyen irányú gátlásaiddal szembe nézni akkor nyilván egy másik jógastúdiót fogysz keresni.
Ennyi! De ne perselyezzél le senkit!
#5 jav (helyesírás javító q. anyját...)
Ha te nem akarsz az ilyen irányú gátlásaiddal szembe nézni akkor nyilván egy másik jógastúdiót fogsz keresni.
Ennyi! De ne perverzezzél le senkit!
Dehogy nincs sőt pár éve nagy divat volt.
Egy csomó koca megélhetési jógaoktató meztelen jógát szervezett.
Pedig ennek a terápiás részéhez is érteni kell, tehát nem tudja akárki jól vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!