Ezek az online sportfogadó irodák mennyire biztonságosak? Volt már negatív eset valakinek, hogy kamu díjakra is levontak rengeteg pénzt?
Mindegyik Málta/Curacao/Isle of Man székhellyel működik, ezen ne csodálkozz.
A nagyobb nevű irodák nem fognak lehúzni, max idővel lekorlátozni, de ha most kezded akkor emiatt nem kell aggódnod.
Amit javaslok: nagyobb irodáknál játssz. Unibet, Bet365, ilyesmi... és kerüld a noname hirdetések alapján fellelhető irodákat.
A maltai lcences irodak teljesen okek, ott komoly hatosag van, viszont a Curacao egy vicc. A legtobb scam oldal kivetel nelkul innen valo, egy vicc az engedelyeztetes. Oket keruld.
Ha nagy irodaknal jatszasz, ahogy elottem javasolsz nem lesz semmi bajod. A befizeteskor beirt kartyadatok titkositva vannak, eleve a kartyaceg oldalara iranyit at, igy az adatok pl cvc kod nem lathato meg a supportnak sem es igy ellopni sem tudjak.
2es vagyok
Es jatszok(jatszottam) naluk de ez egy orosz oldal. Jelen helyzetben ketszer is meggondolnam hogy fizetek e be vagy sem.
Korrektek voltak velem, foleg a kinalat a jó plusz a par perces kifizetes. De azert rosszat is olvastam roluk. Mondjuk a support is katasztrófa. Volt hogy 6 honap utan valaszoltak emailben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!