Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért kamu kocognak egyre többen?

Miért kamu kocognak egyre többen?

Figyelt kérdés
A kérdés tudom sértőnek hat, de igazából a kíváncsiság hajt. Egyre több embert látok kocogást imitálni, tehát mikor nagyon lassan sétál, de közben kocogó mozdulatokat tesz a kezével, vagy úgy ahogy kocogó mozgást végezni lábbal is, de lassabban mint az átlag sétatempó. Nem idősek, legtöbbször fiatalok vagy középkorúak, és legtöbbször még csak nem elhízottak. Mitől jobb ez, mint a sima gyaloglás, illetve aki hónapok, sőt évek óta csinálja ezt, az hogyhogy nem csinálja egy idő után gyorsabban? Nem a Maffetone módszerre gondolok még csak nem is a japánban népszerű extrém lassú futós változatára gondolok, szerintem az nem ugyanaz a kategória, mert ők ténylegesen futnak, csak lassan, de nem lassabban, mint a séta.

2022. nov. 17. 09:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Soha életemben nem láttam még ilyet.
2022. nov. 17. 09:09
 2/20 anonim válasza:
77%
Én azért, hogy téged idegesítselek.
2022. nov. 17. 09:18
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Mit foglalkozol másokkal? Ha neki az úgy jó, akkor miért ne csinálná? Eredj azt fussál inkább te is, úgy ahogy neked tetszik. Sosem értettem meg, miért jó másokat leszólni, meg kigúnyolni. Ugyan ez megy a tetves termekben is. Mindenki azt hiszi magáról, hogy ő mindent jól csinál, a másik meg egy idióta, aki sose lesz izmos. Hát, akkor nem lesz... Kit érdekel?
2022. nov. 17. 09:24
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Én is azért, hogy téged idegesítselek.

Amúgy nekem kevés sportmúlttal, gyenge izmokkal, szívbillentyű-betegséggel van pulzusalapú edzésem, belemegítés, levezetés közben nincs repülőfázis, de melegben az aktív szakaszban sem mindig.

Ha pár évig tudok futni hosszabb kihagyás nélkül, akkor ez javulni fog.

A többieknél is el tudok képzelni hasonlót. Én inkább az 50 métert fut 6p/km sebességgel, majd gyalogol 2 percet verziót nem értem....

Még kérdés?

2022. nov. 17. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:
30%
Mi bajotok van a kérdezővel? Az okára volt kíváncsi, nem tudom miért kell leszólni. Idióták.
2022. nov. 17. 09:52
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

5

Én írtam egy okot, de látom jól esett a lepontozás...

2022. nov. 17. 09:53
 7/20 anonim ***** válasza:
42%
Nem pontoztam senkit se le, se fel.
2022. nov. 17. 09:56
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Ez megint milyen kérdés már...? Kb. ugyanaz, mint az a kérdező, aki több kérdésben is kifogásolta, hogy haláleset után miért nem szomorkodnak a rokonok....

Egyrészt honnan tudod, hogy mi a kifogásolt futók eü. állapota??? Azt meg főleg nem, hogy abban a fél percben, mikor látod, akkor miért pont azt és úgy csinálja? Milyen alapon kamuzod le?????

2022. nov. 17. 10:30
 9/20 A kérdező kommentje:

3:

Írtam, hogy puszta kíváncsiság. Nem akarom leszólni, de nem tudom máshogy megfogalmazni a kérdést.

4:

Ok, értem.

A másik a fut 50 métert, sétál 200 métert verzió az egy nagyon kezdőknek szánt edzésterv része, emellett kell nekik folyamatos séta is. Előbbi a haladóbbak fartlekjének felel meg, utóbbi meg a haladóbbak könnyű-hosszú futásának, idővel előbbi kocogás-gyors futássá, utóbbi folyamatos kocogássá alakul.

8:

Nem értem mi a bajod. Kérdeztem, nyilván egy lehetséges ok az egészségi állapot.

A kamut elsősorban arra értettem, hogy lassan sétál, de karral kocogó mozgást tesz. Tehát nem kocog igazából. Nem tudom hogy hívják ezt a testmozgást, ezért kérdezem. Szándékosan írtam, hogy nem sértésnek szánom, hanem kíváncsiság.

2022. nov. 17. 11:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

9

Nekem a 6p/km futásból és tripla annyi gyaloglásból az jön le, hogy túl gyorsan akar futni (nyilván a pulzusa is túl magasra szökik), és egy 7:30-as tempóval sokkal többre menne az elején.

2022. nov. 17. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!