Miért kamu kocognak egyre többen?
Én is azért, hogy téged idegesítselek.
Amúgy nekem kevés sportmúlttal, gyenge izmokkal, szívbillentyű-betegséggel van pulzusalapú edzésem, belemegítés, levezetés közben nincs repülőfázis, de melegben az aktív szakaszban sem mindig.
Ha pár évig tudok futni hosszabb kihagyás nélkül, akkor ez javulni fog.
A többieknél is el tudok képzelni hasonlót. Én inkább az 50 métert fut 6p/km sebességgel, majd gyalogol 2 percet verziót nem értem....
Még kérdés?
5
Én írtam egy okot, de látom jól esett a lepontozás...
Ez megint milyen kérdés már...? Kb. ugyanaz, mint az a kérdező, aki több kérdésben is kifogásolta, hogy haláleset után miért nem szomorkodnak a rokonok....
Egyrészt honnan tudod, hogy mi a kifogásolt futók eü. állapota??? Azt meg főleg nem, hogy abban a fél percben, mikor látod, akkor miért pont azt és úgy csinálja? Milyen alapon kamuzod le?????
3:
Írtam, hogy puszta kíváncsiság. Nem akarom leszólni, de nem tudom máshogy megfogalmazni a kérdést.
4:
Ok, értem.
A másik a fut 50 métert, sétál 200 métert verzió az egy nagyon kezdőknek szánt edzésterv része, emellett kell nekik folyamatos séta is. Előbbi a haladóbbak fartlekjének felel meg, utóbbi meg a haladóbbak könnyű-hosszú futásának, idővel előbbi kocogás-gyors futássá, utóbbi folyamatos kocogássá alakul.
8:
Nem értem mi a bajod. Kérdeztem, nyilván egy lehetséges ok az egészségi állapot.
A kamut elsősorban arra értettem, hogy lassan sétál, de karral kocogó mozgást tesz. Tehát nem kocog igazából. Nem tudom hogy hívják ezt a testmozgást, ezért kérdezem. Szándékosan írtam, hogy nem sértésnek szánom, hanem kíváncsiság.
9
Nekem a 6p/km futásból és tripla annyi gyaloglásból az jön le, hogy túl gyorsan akar futni (nyilván a pulzusa is túl magasra szökik), és egy 7:30-as tempóval sokkal többre menne az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!