Otthoni torna gyakorlatok vagy bicajozas segit jobban a fogyasban?
A sport csak minimálisan ad hozzá a fogyáshoz, nézd meg, akár 1 óra bicajozással mennyit égetsz! Sajnos keveset.
Én fogytam 15 kilót a közelmúltban, kizárólag étkezéssel és sajnos 26-os BMI-vel többet sportoltam, mint most 21-essel. Hiányzik is.
"bicajozassal mar korabban fogytam 5 honap alatt 12 kilot."
Nem a bicajozzással fogytál, hanem mert szerencséd volt, és a bicajozásod által kalóriadeficitben voltál. A kalóriadeficit okoz fogyást, nem a bicajozás. Tölts le egy telefonos kalóriaszámláló alkalmazást, vegyél egy konyhai mérleget, legyél deficitben, aztán fogyni fogsz. Hogy ezt a deficitet te milyen mozgásformával segíted adott esetben, az mindegy. Maradjunk annyiban, hogy a biciklizés mind kalóriaégetés, mind a mozgásforma színvonalát tekintve sokkal magasabb rendű, mint az igénytelen YouTube videókra történő értelmetlen ugrálgatás. Ha a biciklizés nem jön szóba (én télen is csak akkor nem járok ki tekerni, ha az útfagyások miatt kockázatos), akkor keress inkább valami igazi sportágat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!