Hogyan legyen eres az alkarom?
2 éve edzek, elég sok izom van rajtam, szálkás is vagyok, de nap közben nem annyira eres a kezem/alkarom.
Marokerősítőt használok kb.4 napja már kicsit látom a hatását, szerintetek van értelme? Nektek mi a tapasztalatotok? Vagy van még valami jó trükk eres alkarhoz?
Gyakorlatilag az ér az ott van, csak nem látszik a zsírtól. Minél alacsonyabb a testzsírszázalékod, annál jobban látszanak az erek, viszont ez nagyban genetika függő is.
Van, akinek kevés ér van a csuklóján/bárhol, hiába szálkás.
Az eres kar a testzsír%-tól függ. Hiába edzel te akár 10 évig is, ha 18-20% testzsíron stagnálsz akkor sosem lesz eres karod. Nekem eléggé alacsony a testzsírom, de nekem sem látszanak állandóan az erek. Megfelelő világítás mellett, esetleg bedurrant karokkal már elég szépen látszik.
A legtöbb csávó aki nagyon izmos és tele van erekkel, nem naturál. Egy ilyen fizikumot naturálban szinte lehetetlen hozni, ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz szerintem. Örülj, ha egy szép kockahasad van a fizikumod mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!