Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen eres az alkarom?

Hogyan legyen eres az alkarom?

Figyelt kérdés

2 éve edzek, elég sok izom van rajtam, szálkás is vagyok, de nap közben nem annyira eres a kezem/alkarom.

Marokerősítőt használok kb.4 napja már kicsit látom a hatását, szerintetek van értelme? Nektek mi a tapasztalatotok? Vagy van még valami jó trükk eres alkarhoz?

2022. okt. 20. 21:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

"2 éve edzek, elég sok izom van rajtam"

Gondolom, hogy ekkora tudással mekkora izomtömeget szedtél fel, pláne 2 év alatt.

"4 napja már kicsit látom a hatását, szerintetek van értelme?"

Egyértelműen van. Hajrá, Popeye! Nézd majd meg az alkarod 9 nap marokerősítőzés után. Vénának fognak becézni téged a suliban.

"van még valami jó trükk eres alkarhoz?"

Még egyet tudok. A jégkorongozás. Ha érted, mire gondolok.

2022. okt. 20. 21:41
 2/16 anonim válasza:
80%

Marokerősítő helyett makkerősítőt olvastam.🤣🤣

Miért életcél, hogy eres legyen a karod? Örülj neki, hogy nem az, szerintem semmi szép nincs benne.

2022. okt. 20. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém durván eres, és egyáltalán nem tetszik. De így jár az, aki heti 5 napot súlyzózik hajnalban építőipari meló előtt.
2022. okt. 20. 22:08
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Fizikai munka.
2022. okt. 20. 22:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
a testépítés kicsit másképp működik a valóságban mint a fejetekben. 2 év alatt még szteroiddal sem lehet elérni komoly eredményt. naturál gyúrásban 2 év meg konkrétan értelmezhetetlen. 12 év múlva majd talán lesz rajtad "elég sok izom". addig valamit nagyon rosszul látsz a tükörben. addig jó lesz neked a marokerősítő.
2022. okt. 20. 23:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Fordított testképzavar xD
2022. okt. 20. 23:33
 7/16 A kérdező kommentje:
#5 "az elég sok izom" relatív kifejezés, arra értettem hogy ahhoz képest, ahonnan elkezdtem, jött föl rendesen izom. De persze ezzel még nem lehet testépítőversenyt nyerni, nem is célom:) De tény, hogy 2 év még kevés. Nem szeretnék nagyon vastag alkarokat, csak enyhén izmos és főleg eres alkarokat.
2022. okt. 21. 07:57
 8/16 A kérdező kommentje:
#1 Nagyon vicces vagy tesó, de én értelmes válaszokra lennék kíváncsi. Szóval kérlek ne raboljuk egymás idejét! Köszi!:)
2022. okt. 21. 07:58
 9/16 A kérdező kommentje:
#2 Nekem tetszik, de nyilván nem átlépve a gusztustalan határt! Azt megkérdezhetem, hogy fiú vagy lány vagy-e?
2022. okt. 21. 07:58
 10/16 A kérdező kommentje:
#3, #4 köszi a tippeket!:)) Ment a zöld pipa
2022. okt. 21. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!