Ha eddig nem igazán mozogtam, és most ekezdek futni, akkor le fog menni a fenekem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, 48-49kg. Nem igazán sportoltam aktívan soha, régebben jártam futni. Most is szeretnék, mert így az egyetem kezdetével sol a stressz és gondoltam hátha ez segítene kicsit a mentális egészségemen. A fenekem viszont kb az egyetlen testrészem amit szeretek magamon, mert ahhoz képest hogy nem sportolok viszonylag formás és nagyobb is, tehát nem “lapos”, viszont nyilván nem izom. Járhatnék edzőterembe súlyokkal edzeni de örülök ha a futásra sikerül időt szakítanom… Tehát a sima futás mennyit rontana vajon a helyzeten?2022. okt. 1. 21:40
1/3 anonim válasza:
A futás nem csinál hatalmas fart, de laposat sem. Formás lesz és izmos sokkal inkább.
2/3 anonim válasza:
Étrend kérdése, hogy ha fogysz onnan is mehet le.
3/3 anonim válasza:
Menjünk együtt futni, te futsz elöl én mögötted és nézem a feneked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!