Rendesen látszódó kockás hasat edzés nélkül, csak fogyással is el lehet érni? (férfi)
2022. okt. 1. 21:24
1/6 anonim válasza:
Nekem úgy van kockahasam, hogy soha életemben nem edzettem rá kifejezetten.
Erre nyilván nem vagyok büszke, de tény.
A kockahas elsődlegesen nem edzéstől függ, hanem a testzsír%-tól. Általában olyan 12-15% környékén már mindenkinek szépen látszanak a kockái, 10% alatti testzsírt naturálban te úgysem fogsz tudni megtartani.
A kérdésre visszatérve igen, elérhető szép has edzés nélkül, azonban nem árt edzeni rá, nyilvánvalóan szebbek és nagyobbak lesznek a kockáid.
A többi mind genetika kérdése.
2/6 anonim válasza:
Az sem árt, ha van minek látszódnia. Szerintem edzés nélkül értelmetlen, én életem nagy részét 10% alatti testzsírral éltem (voltam szűrésen, nem otthoni mérleg alapján mondom) és attól még nem néztem ki jól, csak rohadt vékony voltam. Persze látszódtak a kockák és oldalt a csíkok, de az összkép nem volt jó, különben nem kérdezgették volna az emberek, hogy anorexiás vagyok-e.
3/6 anonim válasza:
A "kockás has"-at az izmok adják. Ha nincs izom, akkor az nem kockás has, hanem kilátszik a bordája-girhes anorexiás majom.
4/6 anonim válasza:
Amúgy meg kit érdekel a kockahas? :-D Még anno a 90-es évek tájékán volt ez a hülység trenden.
5/6 anonim válasza:
Ha egyszer is hajas voltal,sose lesz ilyen szexi kepen lathato kockahasad. Bocs. Kar elkezdened.
Aki igy nezvki,mint a kepen,az gyerekkora ota sportol es ugy eszik.
6/6 anonim válasza:
kockahas is izomból van, ha nincs edzve, akkor nem látszik a formája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!