Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék 1-2 kilót...

Hogyan fogyhatnék 1-2 kilót úgy, hogy az meg is maradjon?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha lefogyom azt az 1-2 kilót, pár nap és szonnal visszahízom. Nem érzem magam jól vele, mert olyankor már nem kényelmes a levegővétel :D

178cm vagyok és reggelente 66 kiló, de sokkal jobban éreztem magam 64-65kg al reggelente. (Sporolok sokat, atletikus alakom van, de sajnos hasra hízok.)

Ilyeneket, ne írjatok légyszíves, hogy ígyis vékony vagy, stb...

Egyszerűen nem bírom megtartani azt az 1-2 kiló mínuszt.

2022. szept. 25. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szabadna pár nap alatt visszajönnie ha nem vízet adtál le, vagy nem esel nagy zabslási rohamokba.

Nem derült ki hogy nő vagy férfi vagy.

Építs kicsivel több izmot, az lehet harmonikusabbá tesz.

2022. szept. 25. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, és zabálási rohamokba esek :D
2022. szept. 25. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
1-2 kilót nem így fogysz, a súlyod kilókat tud ingadozni napi szinten. Kizárt, hogy te napok alatt annyit hízol, hogy azt a légzéseden éreznéd, majd ezt a felesleget gyorsan leadod. Ha felszedsz 2 kiló zsírt, az is eloszlik, nem látszódik annyira.
2022. szept. 25. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled ezt a légzés dolgot.
2022. szept. 25. 11:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy nem. Most is úgy keltem fel, hogy nem vagyok éhes, mégis reggeliztem. Most meg nehezen veszem a levegőt, úgy tele vagyok :D
2022. szept. 25. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Remélem, csak trollkérdés.

"Úgy értem, hogy ha lefogyom azt az 1-2 kilót, pár nap és szonnal visszahízom."

Nem, nem fogyod le azt az 1-2 kilót.

1-2 kilót naponta ingadozhat a súlyunk.

Tegnap reggel 77.4kg voltam, ma reggel pedig 77.9kg. Ez nem azt jelenti, hogy híztam fél kg-ot.. Ez egy természetes dolog, nem vagyunk robotok, hogy mindig tizedes pontossággal ugyanannyi legyen a súlyunk naponta..

Szóval, nem fogytál semmit, ez szimplán csak súlyingadozás, ami teljesen normális.

Zabálási rohamokba meg azért esel, mert kevés kalóriát eszel és koplalsz. 178cm 66kg pedig igencsak koplalós kategória.

2022. szept. 26. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Azert esel zabalasi rohamokba mert tul szigoruan fogysz. Az utolso par kilo nagyon lassu, akar havi fel vagy egy kilo es nem tobb.

Tudatos etkezessel, kaloriacsokkentessel kell leadni. Es utana ugy tudod tartani ha tovabbra is azt a kevesebb kaloriat eszed

2022. szept. 26. 17:06
 8/8 anonim válasza:

Amit állítasz az a valóságban nem így működik, a fogyás kulcsa a kalória deficit, ha az nincs meg és többletben vagy akkor hízni fogsz, de ez nem 1-2 nap alatt történik.

Hogy pontosítsunk erről regényt lehetne írni, kezdj el utánajárni, sok sikert!:)

2022. szept. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!