Mennyi idő alatt lesz látványosan jó a fenekem?
Crossfitre járok heti kétszer 3 hónapja. Guggolás és felhúzás napokon szoktam menni, ez ugye kb 20 percet tesz ki az edzésből, utána még van 2 wod.
Nem csak a fenekem érdekel persze, de valakinek van saccperkábé ötlete hogy mikor fogja pl a párom észrevenni hogy formásabb lettem?
Én érzem magamon hogy erősebb vagyok, jobban bírom a fizikai megterhelést, de nagyon a tükörben még semmi, talán azért mert minden nap látom magam.
Kajára nem olyan szigorúan de azért odafigyelek.
"mikor fogja pl a párom észrevenni hogy formásabb lettem?"
Kérdezd meg a párodat. Mi erre hogyan adjunk látatlanban konkrét választ kommentelőként? Akár az edződnek is feltehetsz ilyen kérdéseket, aki elvileg ugye szakember.
Jajj 😅
Oké majd megkérdezem, ez csak egy példa volt.
Inkább értsd úgy hogy mennyi idő után lehet látni valakin hogy jobb lett a segge?
Ha van itt olyan lány akinek plötyi volt és kerek lett mennyi ideig tartott?
Még akkor jártam CrossFit-re, amikor eléggé új dolog volt Magyarországon. Pár hónap alatt látványos fejlődést vettem észre a velünk együtt edző lányokon (és magamon is). Feszesek, formásak lettek, bomba-alakjuk lett. Bizonyára a párjuk is észrevette.
Persze a megfelelő étkezés is kell a sikerhez. Hajrá! Kitartás!
Honnan vetted hogy 20 perc? Ezt nem írtam sehol. 1 órásak az edzések.
A többieknek köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!