Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan ne utáljam ennyire a...

Hogyan ne utáljam ennyire a mozgást?

Figyelt kérdés

Borzasztó nehezen veszem rá magam. Először 11 évvel ezelőtt sikerült elhatároznom magamat, akkor 8 hónapig “bírtam.”

Utána egy év kihagyás. Majd 3 hónap edzés.

Két és fél év kihagyás, majd fél évig újból edzeni kezdtem és így tovább…

Egy hete megint elhatároztam magamat, de egyszerűen kínszenvedés számomra. És utána sem érzem magamat jobban, pedig mindenhol csak azt olvasom, hogy milyen jó sportolni, mennyire kikapcsol, meg hogy mennyivel jobban érzik magukat a bőrükben, stb…

Én miért nem érzek így? Hogyan szeressem meg végre a sportot? Sem előtte, sem utána, sem közben nem érzem magamat kellemesebben, el nem tudom képzelni, hogy mi ebben a jó.

ma 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt kell csináld, amit szeretsz. Ilyen egyszerű. Én se a mozgást imádom, hanem magát az ökölvívást. Ahhoz hozzá tartozik a kőkemény bitang edzés, ami után nem bírok lábra állni. De élvezem, mert maga a box csúcsszuper.

Neked is azt a mozgást kell megtaláld, amit szeretsz és élvezel.

ma 15:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát már lassan 12 éve kínlódom vele, sok - sok edzést, mozgásformát kipróbáltam, több izomcsoportra is edzettem, de egyik sem dobott fel.

Persze a legkézenfekvőbb az, hogy NE csináljam, de így is ocsmány vagyok, legalább ne legyek löttyedt is.

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!