Csinaltattam fekete eskvot ma Este mar valami erzes ereztem is Ennyire azonnal hat?
Figyelt kérdés
szept. 11. 21:44
3/12 anonim válasza:
Meg sem hívtál ? Remélem a sütikből még maradt
4/12 anonim válasza:
Gratulálok.. igen az átok már hamar érezhető de hatni még sokáig fog. használd ki a hátra lévő időt.
5/12 anonim válasza:
Végezz el terhességi tesztet, mert lehet, hogy a sátán teherbe ejtett a nászéjszakán.
7/12 Kólauborkával válasza:
Mi az a fekete esküvő? Azt hogy lehet csináltatni? Azt hittem azt szervezik és részt vesznek rajta.
8/12 anonim válasza:
Nem fekete esküvő, hanem fekete eskvo. Nem mindegy.
9/12 anonim válasza:
"Este mar valami erzes ereztem is"
Gondolom te eddig is éreztél, a kiszemelted viszont nem, így őt kell megkérdezned, hogy kezd-e már valamit érezni.
10/12 anonim válasza:
Te ennyire hülye vagy? Fekete mágia és visszaüt hogy míg élsz szívni fogsz!!! Miért nem inkább fehér mágiát csináltattál? Nekem azt csináltak és köszönöm szépen remekül vagyunk és nem üt vissza mint a fekete mágia!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!