Hogyan lehet növeszteni a test?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy hosszúságban.
16 éves lány vagyok.
Vélemények,ötletek ? 156 centi vagyok
2010. szept. 25. 22:17
1/10 anonim válasza:
sehogy nem leszel magasabb. nincs olyan módszer. max. ha telenyomod magad növivel:)
3/10 A kérdező kommentje:
h4x: akkor mitől lennék magasabb ?
2010. szept. 25. 22:50
4/10 A kérdező kommentje:
Létezik rá mód ?
2010. szept. 25. 22:58
5/10 anonim válasza:
semmitől.Az ember nem így működik.
A HGH kezelést pedig nagyon fiatalon kell elkezdeni szigorú orvosi felügyelettel
De a magasságod alapján ez nem nanismus úgyhogy erre ne is számíts(főleg hogy már túl idős vagy hozzá)
A magasság fix nem növelhető
6/10 anonim válasza:
Próbáld ki a denevér padot.2 centit biztosan nőhetsz tőle:).
7/10 anonim válasza:
Hát ha ettől valaki akár 1 centit is bizonyítottan nő akkor felkötöm magam
8/10 anonim válasza:
Na és én mit szóljak? 15éves vagyok és 148cm =/ Engem is érdekelne ez a "dolog"...
9/10 A kérdező kommentje:
h4xOr: a HGH kezelést különben sem alkalmazták volna 11 évesen, mivel nem voltam nagyon átlagon aluli magasságú, ahogy állitólag most is normális a magasságom.....
2010. szept. 26. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!