Ennek a fiúnak mitől ilyen szépen kidolgozott a teste?
Mit sportolhat?
Egy ilyen szinten kidolgozott testnek mi a megfelelője lányoknál?Linkelnétek képet,legyetek szívesek?
Én lány vagyok,és szeretnék egy szép testet magam részére:)!!!170cm/50kg lenne az ideális lányoknál?A fiú szerintem 183cm/72kg körül lehet(csak tipp), és elképesztő,hogy milyen "hibátlan" és feszes a teste.
Szerintem ritka ßuzisan néz ki, olyan mint egy nő.
Szerintem ha 183 magas, akkor max 65-68kg a srác. Vézna, nincs teste!
A válasz pedig, hogy mit sportolhat: komolyan semmit szerintem... max normális az étkezése és tesz hozzá egy kis aerob edzést.
Ez szépen kidolgozott test?
:D:D:D OMFG
Ebbe semmi munka nincs, max fartúrás ;D
nesze szépen kidolgozott test, meg a válasz mitől
Semmi különöset nem csinálhatott,nekem olyannak tűnik,mintha úszna esetleg unalmában néha lement egy héten 1x a konditerembe.És mivel fiatal,ehhez a testzsírhoz még diétáznia sem kellett szerintem.
A női megfelelője egy sportoló lány 14-16%os testzsírral.
Ezt az ideális testsúly dolgot meg felejtsd el!Ahogy már írtam a testzsír% a lényeg.
Nézz utána a fitnesz versenyző csajok étkezésének,edzésének.Nekik van a legjobb alakjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!