18 éves fiú vagyok és nem tudok fekvőtámaszozni?
Figyelt kérdés
180cm 62kg vekony alkat vagyok es hiaba probalok fekvőtamaszozni nem megy sehogy kiskorom ota.
Egyebkent nem szoktam edzeni sose edzettem de mikor fekvo tamaszozni probalok es ki akarom nyomni olyankor a tricepszem vagy nem tudom mi az a vallam alatt suliba meg nem szoktunk tesizni csak ulunk oran
Valaki valami otlet hogy erosebb legyek? Nagyon gyenge vagyok es vekony akarmit eszek nem hizok
2022. szept. 4. 16:35
11/11 anonim válasza:
Kezdj el járni ökölvívásra. Az megerősít. Nem csak a fekvők mennek majd, de a húzóckodás is, felülés is, guggolás is, minden. Minden izmod, ami van a testedben, azt megedzed, mindemellett bika állóképességed is lesz és egy terminátor leszel. 💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!