18 éves fiú vagyok és nem tudok fekvőtámaszozni?
180cm 62kg vekony alkat vagyok es hiaba probalok fekvőtamaszozni nem megy sehogy kiskorom ota.
Egyebkent nem szoktam edzeni sose edzettem de mikor fekvo tamaszozni probalok es ki akarom nyomni olyankor a tricepszem vagy nem tudom mi az a vallam alatt suliba meg nem szoktunk tesizni csak ulunk oran
Valaki valami otlet hogy erosebb legyek? Nagyon gyenge vagyok es vekony akarmit eszek nem hizok
"Valaki valami otlet hogy erosebb legyek?"
Edzés, erőedzés, súlyzós edzés. Te nem szoktál edzeni, úgyhogy nem tudom, min vagy meglepődve. Én nem szoktam burkolni, ezért nem tudom lecsempézni a fürdőszobát. Nem is vagyok meglepődve.
"vekony akarmit eszek nem hizok"
Te valószínűleg egy 15 éves kisfiú vagy. Majd később megtanulod a kalóriaszámolás alapjait, és akkor érteni fogod, mi a probléma.
Akkor a kedvedért a válaszom még egyszer, korrigálva:
"Valaki valami otlet hogy erosebb legyek?"
Edzés, erőedzés, súlyzós edzés. Te nem szoktál edzeni, úgyhogy nem tudom, min vagy meglepődve. Én nem szoktam burkolni, ezért nem tudom lecsempézni a fürdőszobát. Nem is vagyok meglepődve.
"vekony akarmit eszek nem hizok"
Te egy 18 éves fiú vagy. Tanuld meg a kalóriaszámolás alapjait, és akkor érteni fogod, mi a probléma.
"Nagyon gyenge vagyok es vekony akarmit eszek nem hizok"
Érdemes lenne megnézni nincs e bélféreg vagy valami a testedben, azok képesek felélni a bevitt tápanyagokat.
Tévedés a bélféreg miatt nem lesz erősebb, izmosabb. Inkább gyengébb és erőtlenebb.
De itt egy videó ami azt mutatja mi lesz ha nem megy el kezelésre időben:
Ki ne találd már komoly pofával, hogy a kérdező a bélféreg miatt nem tud fekvőtámaszozni és izmosodni. Nem azért, mert egyáltalán nem edz saját bevallása szerint sem, illetve fingja nincs a sporttáplálkozásról vagy a kalóriaszámolásról, igaz?
Ez a kategória egyre keményebb...
Ott írja nem mozog semmit, de akármennyit eszik nem hízik. Nyílván a sok tápanyag, kalória stb nem tűnik el nyomtalan, csak a benne lévő Shai-Hulud táplálja.
Ez az egyetlen magyarázat nem hízásra!
Nem, nem ez az egyetlen magyarázat. Ha mindig is vékony volt, akkor ektomorf testalkat, amire még a sport hiánya is rásegít. Soha nem volt túl erős, ha valami (pl. bélféreg) megbetegít, attól legyengülsz, de itt nem ez a helyzet, hanem alapvető gyengeség.
Kérdező, kezdd a fekvőtámaszt magaslaton vagy falnál, aztán női verzió (lent a térd (és így tovább. De ne csak fekvőtámaszozz, eddz mindenre! Ha tényleg érdekel a dolog, és szeretnél erősebbé válni, olvass utána! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!