Szerintetek jó ez az edzés testépítéshez?
[17éves vagyok 190cm 68kg]
4x6 vagy 8 vagy 10 fekve nyomás [40kg-al]
4x10 padon tárogatás 1 kezes súlyzókkal [5kg súly + a rúd]
4x10 lehúzás nyak mögé csigás géppel [kb. 40kg-al]
4x10 lenyomás csigán kötéllel [kb. 7kg-al]
4x10 karnyújtás csigán törzsdöntésben [kb. 15kg-al]
1x10 egykezes evezés [15kg-al]
4x10 mellkastól felfelé kinyomás [25kg-al]
4x10 karhajlítás állva súlyzórúddal [25k-al]
4x10 guggolás súlyzórúddal [40kg-al]
4x20 felülés ferde padon
4x10 hason fekve törzsemelés padon
Ha normálisan beosztod heti 3-6napra akkor okés de hogy minden nap ezt csinálod azt felejtsd el. Gugolást súlyzórúddal nem ajánlom főleg nem 40kg-al.(hamar tönkretennéd magad)
Ahhot hogy izot növelj nem elég az edzés 60-70%a az étkezésen múlik neked minden edzésnapon legalább 140g fehérjét kell bevinned+szénhidrát,vitaminok....
Szabadsúlyokat még ne használj.
Kezdj gépekkel és 3-4 x 15-öt csinálj
sziasztok! köszönöm a válaszokat!!
Szeptemberben kezdtem el újra edzeni, a nyári szünet alatt szinte semmit sem edzettem, dolgoztam nem túl kemény fizikai munkát.
Heti 3 napot edzek, hétfő;szerda;péntek 17:15-19:15 kb.
minden edzés után iszom a tömegnövelőt és nem keveset eszek.
sport múltnak nem nevezem de sportoltam: 1 év vízilabda, kb. 3 év úszás és aktívan kerékpározom, hetente többször de nem túl nagy távot.
a guggolás valóban nem megy mert fáj a derekam, próbálom szabályosan csinálni de nem megy. tervben van egy láb-izomerősítő gép beszerzése. Azzal biztosan könnyebb lenne a comb izmaimat megdolgoztatni.
egy kis infó. :D
boitech nitro gain-t iszom tejjel, de nincs már sok belőle, most a scitecnek a jumbo-ját akarom megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!