Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyi testmozgás...

Szerintetek ennyi testmozgás elég egy 24 éves srácnak?

Figyelt kérdés
Ülőmunkát végzek, de heti 2-szer 1,5 óráig újságot is hordok biciklivel. Emellett heti átlag kétszer pedig elmegyek biciklizni kb 20 percig. (Télen pedig biciklizés helyett sétálok.) Ezek mellett pedig heti 2-szer pedig itthon szoktam edzeni súlyzóval, kb 15 percig. Nyáron heti egyszer pedig strandra is járok, ahol úszni is szoktam, de csak pár hosszat. Szerintetek elegendő ennyi mozgás? 180 centihez vagyok 64 kg.

2022. júl. 21. 06:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Így majdnem minden nap mozogsz, ami mindenképpen kívánatos. Pusztán egészségmegőrző szempontból minden nap 30 perc mozgás ajánlott.
2022. júl. 21. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ilyen magassággal elég vékony vagy, de ha hetiszinten van valami jó mozgás, akkor jól van.
2022. júl. 21. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem elég. Az üzemorvosok állandóan azzal csesztetik az ülőmunkásokat, hogy kezdjenek valamit a hátukkal, mert annyi izom sincs rajta amennyi kéne legyen. Az úszás pont jó lenne, ha sűrübben tolnád.
2022. júl. 21. 14:08
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Édeskevés.
2022. júl. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!