Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Főétkezés után mennyi idő...

Főétkezés után mennyi idő után tanácsos közepesen megterhelő edzést, testmozgást végezni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudok hammantás után edzeni rögtön, mondjuk én nagyon megerőltető edzést végzek. De ettől függetlenül másfél, 2 órát várnék így is. Egyébként próbáld ki, hogy evés után 1 órával edzel, aztán ha megy neked gond nélkül, akkor jó. Mindenki máshogy működik. 🤷
2022. júl. 7. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:
1órát hallottam, de a testem még nem akarja akkor.
2022. júl. 7. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor várj. Nekem megerőltető edzés előtt 2 órával szabad ennem, nem bírom, ha kevesebb idő telik el az étkezés után. Volt már olyan, hogy meg kellett álljak, mert rámjött a hányinger. :D Örültem magamnak. A lényeg, hogy ha neked 1 óra nem elég, akkor várj még.
2022. júl. 7. 20:52
 4/6 anonim válasza:
Ha tornázni vagy úszni szeretnék 2 órával előtte szoktam enni.
2022. júl. 7. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
1.5-2 óra
2022. júl. 8. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem azért nehéz, mert 3 óra után már megint éhes leszek, van hogy 2. Így ha evés után 2 órával kezdek akkor 2órás edzés után már nagyon éhes vagyok. Éhesen meg nem jó edzeni mert máshova figyel a test és az izmok kevésbé aktívak.

Másik oldala, hogy egyek annyit hogy kitartson 4órán át, de akkor meg utána elálmosodom az emésztés - vér a gyomorba elv alapján.

Szóval küzdök hogy megfelelő minőségben eleget egyek.

2022. júl. 8. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!