Túratárs kéresés?
Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok.
Nagyon szeretek túrazni, pontosabban nagyon szeretnék,ha volna kivel. Barátnőmmel havi szinten el el jarunk 25-35 km es túrákra,de én többre vágynék.
Debrecenben élek,ami azért nem a hegységeiről híres... :/
Sajnos jogosítványom nincs, a vezetés az ami sosem vonzott :)
De szivesen mennék valakivel,valakikkel hétvégente, nyilván akikhez be lehet csatlakozni autóban.
Valami otlet,hogy hol lenne érdemes keresgélnem?
Azt hiszen a face csoportokat, turatars oldalakat mar kivégeztem.
Korban,nemben nem válogatok.
Köszi
2022. júl. 13. 22:17
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,ismerem :)
Ez az oldal gyakorlatilag halott :)
Köszönöm azert
2022. júl. 13. 22:33
3/3 anonim válasza:
Nem debreceni vagyok, de mindenjéppen javaslom, hogy ha komolyabban érdekel a túrázás, akkor szerezz jogsit. Nekünk pár évig nem volt autónk, amikor már rengeteget túráztunk, utána kb. a világ nyílt meg előttünk, rengeteget túrázunk egészen messzi helyeken is, sima hétvégéken is. Debrecenből is rengeteg hegyvidék van elérhető közelségben autóval, ha románok csatlakoznak schengenhez, arrafelé még több lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!