Aki mindig veszít sportfogadáson,miért nem teszi az ellenkezőjére, amit szeretne tenni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 14:25
1/12 Attila1976 válasza:
Lottóval játszottam ezt el. Mert megfigyeltem hogy folyton a mellette lévő számokat húzzák ki. Amit bejelöltem még elküldés előtt hirtelen meggondoltam magam és a mellette lévő számokat húztam be. Persze a sorsoláson ez sem jött be. :D Sportfogadáson (is) annyi variáció van hogy úgysem jön be.
2/12 anonim válasza:
Azért, mert a megforgatott pénzhez képest csak egy minimális bukóban vannak. Aki nem ért hozzá, akkor is pont minimális bukóban lenne, ha az ellenkezőjét tenné. Ez az iroda haszna.
4/12 anonim válasza:
Szia kretén, melyikünk a Ripi? Én az 50 milliós vagyok, a második kommentet írtam.
5/12 anonim válasza:
Hát te,ki más. Nem unalmas ez az 50 milliós duma?Találj már ki valami mást.Legalább 1 éve fújod hogy 50 millió.Legyél mostantól 100 milliós.
7/12 Leveltetu válasza:
#5-os
Ha valamit nem tudsz ne okoskodj a temaba.
Baratom ebbol el, napi 5-6 oraban statisztikakat forgat a sportfogadasokrol, csak a Premier League-re fogad meg Tenis-re.
Az atlagos fogadasi osszeg 300 euro!!!
Az ipse ebbol el, na meg a 3 panellakasbol amiket a nyeresegebol vasarolt es berbe vannak adva.
Havi 5-6000 de volt mar 8000 euros ossznyeremenye is. (keresel te egyaltalan ennyit?)
Ugyhogy mielott itt fikazol jobbra balra, nezz szet egy kicsit a vilagban es informalodj, mert a sportfogadast is lehet profi modon uzni.
Nincs olyan hogy csak nyer vagy csak veszit de egy jol informalt, statisztikakon alapulo tet nagy valoszinuseggel a honap vegen osszessegeben pozitiv egyenleget general.
8/12 anonim válasza:
A ripike azt állítja, hogy top bajnokságokon nem lehet profitálni, és a premier league az az. Úgy hogy szép alakítás volt, de elég gyengére sikeredett, majd talán máskor. Nem lehet Szerencsejátékkal hosszútávon profitálni, és ez nem egyéni vélemény, hanem tény.
9/12 anonim válasza:
Retardált 30%-os válaszolónak igaza van. Persze csak abban, hogy a Premier Ligán nem lehet megverni a bookiekat. Aki azt állítja, hogy abból él, na az hazudik. Ennek ellenére a sportfogadás en bloc még mindig nem szerencsejáték, és meg lehet belőle élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!