Hogy éljem túl a tesióràt?
Most fogunk tizenkét percet futni...egy huzamban kb 3 percet képtelen vagyok futni, mert iszonyúan unatkozok közbe és fàradni se szeretek...
Ezért arra gondoltam, vennék egy energiaitalt, csak nem tudom, fog-e hasznàlni valamit, de egyébkétn soha nem iszok ilyet.
Ha mégis hasznàlna és vennék, mennyivel Tesi elött igyam meg?
Köszi a vàlaszokat elöre is ^^
Ne igyál futáss előtt...felrázódik a gyomrodban,és a legkisebb gond lenne az,hogy böfögsz tőle.;)
Tudod,a futás az nem csak a fizikai erőnlétedet méri fel...hanem az akaraterődet is.Mert lehet,hogy te úgy gondolod,hogy 3percet tudsz normálisan futni,de ha nagyon akarod,akkor ráveszed magad arra a 12percre is.Lehet,hogy lassabban,lehet hogy kevesebb kört futsz(vagy nemtudom nálatok hogy megy ez),de le tudod futni megállás nélkül.A légzés...2lépés beszív,2lépés kifúj.Vagy három lépésenként.De mindenképp próbáld csukott szájjal.Lehet hogy mondjuk a 10.percben már nem úgy megy ahogy kéne,de próbáld több ideig tartani a tempót.És mikor gyorsítasz akkor se kapkodd a levegőt,mert nagyon sokan emiatt rontják el.
Sok szerencsét.;)
Ja amúgy tökjó nektek,hogy még csak most futjátok.Nekünk már megvolt a 2.órán.És kész az összes felmérés :)
14/L
Az egész akaraterő kérdése. Le tusod futni a 12 percet.
Hallgass közben zenét, gondolkodjál az élet nagy kérdésein.
Az energiaitallal nem sokra mész, csak felrázódik a gyomrodban és még árt is az egészségednek.
Ne akarj nagyon gyorsan futni, az elején lassabban fuss és inkább az utolsó egy-két percben fokozd a tempót.
A légzésnél meg a lényeg az, hogy egyenletesen és amíg bírod csukott szájjal.
Am csak kérdezem, van nálatok minimum követelmény? Mert nálunk a 2km és van olyan, aki azt se futja le, hanem inkább elszórakozza.
17/L
Sétáld végig, vagy fele séta fele futás:D
Gondolom nem tesi téren akarsz elhelyezkedni/tovább tanulni akkor meg kit érdekel a tesi jegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!