Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róla (többi lent)?

Mit gondoltok róla (többi lent)?

Figyelt kérdés

[link] Builder.hu/hirek/uj-lenard-lajos

Nekem közeli rokonom azt hiszem 7 éve dolgozik rajta nem egyik napról lett a másikra ilyen , 3 éve komolyított az edzésen Teljesen natural, tömegnövelőt eszik kreatint illetve ezeknek különböző keverékeit különböző márkákból bio tech meg hyper mass ilyenek ő tudja...

Szerintem 100x többet ér mint az anabolratyiizom.

2010. szept. 19. 23:59
1 2
 11/16 clint ***** válasza:
43%

igen, de nem sok ilyen van.

azért azt vegyük figyelembe, hogy a testépítők (a közhiedelemmel ellenben) fittek, egészségesen esznek (koleszterin kilőve), nem dohányoznak, nem isznak.

ráadásul ez az ember naturál (elvileg)azaz szteroidot sem használ.

Tisztában vagyok vele, hogy a vegetáriánus emberek megérhetik a 100 évet is. De azt ne feledjük, hogy a többség valamível igyis-úgyis kárositja magát, és egy testépítő garantáltan tovább él mint a dohányos-zsíros ételeket evő alkoholt fogyasztó emberek (azaz a többség).

2010. szept. 20. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint en is ahhoz a torpe kisebbseghez tartozom, aki mindenfele irigyseg nelkulallithatom, hogy ez nem szep.

Es igen, lehet, hogy meg mindig egeszsegesebb, mint ha full egeszsegtelenul elne (sz*r kaja + nuku mozgas), de azert azt ne meselje mar be senki, hogy ez ugyan olyan egeszseges, mint ha normalis sportot csinalna ugyanekkora energiaval.

Azert az nem veletlen, hogy meg az elsportoloknal is nagyon ritka a testepitos jelleguen kigyurt atleta, egyszeruen felesleges ennyi izom. Csak felesleges teher, ami testmozgashoz altalaban kifejezetten hatraltat.

2010. szept. 20. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

12.19

"viszonylag sovány,szálkás emberek esztétikusabbak"

Aki atleticben indul az nem lehet nagydarab,hanem viszonylag sovány és szálkás,némi izommal.

Indulási követelmény maximuma:magasság-100+5%

Tehát ha 175centi a srác,akkor max 80 kiló lehet,ami közel sem nagydarab.

Azt sem tudod mit beszélsz!

2010. szept. 20. 13:49
 14/16 A kérdező kommentje:

amúgy senkitől se kérdeztem kinek jön be >.<

másrészt ez egy külön műfaj a testépítés nem csak arról szól hogy bejön-e a csajoknak hanem hogy hogy tudsz izut építeni.

harmadrészt ő nem nagy vadállat az athletic kategóriában max 80 kilós lehetˇˇ

az más dolog hogy én se lennék ilyen ...

2010. szept. 20. 16:39
 15/16 A kérdező kommentje:
ettől függetlenül várok még szívesen véleményeket...
2010. szept. 20. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:
9%

Akkor első körben:

Az undorítozó tetves férgek közül az összeset úgy b*sznám pofán hogy beszarnának.

A vélemény:ha naturál ha nem le a kalappal.Első ránézésre a váll-csípő arány nem a legjobb,de aztán ki tudja...Nem csinál rá külön pózt lehet én vagyok a vaksi.Viszont így is komoly eredményeket érhet el ha mindent belead.

Sok siker neki

2010. szept. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!