Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róla (többi lent)?

Mit gondoltok róla (többi lent)?

Figyelt kérdés

[link] Builder.hu/hirek/uj-lenard-lajos

Nekem közeli rokonom azt hiszem 7 éve dolgozik rajta nem egyik napról lett a másikra ilyen , 3 éve komolyított az edzésen Teljesen natural, tömegnövelőt eszik kreatint illetve ezeknek különböző keverékeit különböző márkákból bio tech meg hyper mass ilyenek ő tudja...

Szerintem 100x többet ér mint az anabolratyiizom.

2010. szept. 19. 23:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

[link]

elrontottam a linket itt van még1x :D

2010. szept. 20. 00:00
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
fúj bki ez nagyon gáz !
2010. szept. 20. 01:17
 3/16 anonim válasza:
87%
Szépek az izmos emberek, de ez már túlzás. Az a szép, mikor éppenhogy csak kirajzolódik a karján az izom, kicsikét kemény és ennyi. A jóból is megárt a sok. Biztosan sokan megnézik, de nem azért mert esetleg tetszene valakinek, hanem mert elgondolkoznak: mit művelt magával ez a szegény szerencsétlen?!
2010. szept. 20. 07:35
 4/16 anonim ***** válasza:
20%

Ez nagyon undorito, egyaltalan nem termeszetes es nem is szep. (lany vagyok)

Meglepodnek, ha megerne a 70-es eveit. Az ilyen testepitok nem szoktak :(

2010. szept. 20. 07:38
 5/16 anonim válasza:
60%
Ááá fujj :S
2010. szept. 20. 09:12
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Sok sikert neki!Jó formában van.Viszont a mosoly nem a leg előnyösebb arca:).
2010. szept. 20. 10:07
 7/16 anonim ***** válasza:
9%
Haggyátok már ezt a hülyeséget hogy túl durván néz ki meg korán fog meghallni -.- ha ez durva akkor nem tudom hogy most hétvégén las vegasban a mr olympián fellépők mik ? A másik hogy nem él 70 évig ? Ez az ember hogy elérje ezt a szálkásságot spártai módon táplálkozik minőségi egészséges kajákból áll az étrendje. Persze a számitógép elött ülő 100kg-os malacok azok sokáig élnek... Akinek meg ez nem jön be egyáltalán az vagy irigy vagy télleg azon ritka emberek közé tartozik akinek nem jön be. Minden ilyen embernek tiszta szivemből kivánok egy 40kg-os tecktonik ember vagy az elöbb emlitett zsiros állatot. Amúgy a kérdésre is válaszolva sztem szép formás a bicepsze a hasárol nem is beszélve ,csak igy tovább! Remélem még hallunk felőle ;)
2010. szept. 20. 10:25
 8/16 clint ***** válasza:
48%

egyetértek! Ha valóban naturál, akkor igazi tehetség!

ÉS véleményem szerint, épphogy hamarább éli meg a 70-nes éveit mint az átlag cigizős, pörköltzabáló ember.

2010. szept. 20. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

"Akinek meg ez nem jön be egyáltalán az vagy irigy vagy télleg azon ritka emberek közé tartozik akinek nem jön be."

Egyszerű vagy, mint a faék. Számomra undorító, és ilyen undorító kinézetre pont, hogy nem irigykedek. A hozzászólók többsége pedig hasonlóan látja a dolgot. Szerinted mind irigykednek??? Szerinted csak egy út van, az izmok eszetlen növekedése? Mert szerintem meg a viszonylag sovány, de kicsit szálkás emberek 1000-szer esztétikusabb látványt nyújtanak. De biztos azért van ez, mert irigykedek...

2010. szept. 20. 12:19
 10/16 anonim ***** válasza:

clint:

Az egészséges életmódot élő, jó erőnléttel, de nem túl sok izommal bíró emberhez képest viszont jóval kevesebb eséllyel éli meg a 80-at.

2010. szept. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!