Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 óra laza biciklizés vagy 1...

1 óra laza biciklizés vagy 1 óra laza séta éget több zsírt?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 21:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%
Ha neked a sportolás egyet jelent a gyúrással, ezen kívül pedig egyéb aspektusról fogalmad sincs, akkor igazad van.
2022. jún. 19. 20:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Milyen aspektsra gondolsz?
2022. jún. 19. 20:47
 23/29 anonim ***** válasza:
18%

21-es!

Sétáról és biciklizésről van szó a kérdésben, honnan jött neked a gyúrás?😀

2022. jún. 19. 20:51
 24/29 A kérdező kommentje:
23as ez számomra is rejtély.
2022. jún. 19. 20:53
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

Én például nem a sportkarrierem miatt nem sörözök hetente egyszer, hanem szimplán utálom az alkoholt, semmi értelmét nem látom, egy felesleges és káros szarnak gondolom, és évente egyszer sem fogyasztanám, nemhogy hetente. Nem a sportkarrierem miatt, nem a szálkásságom miatt, hanem csak azért, mert én hányadék dolgokra nem fogok pénzt költeni. Ha viszont te ezt nem így gondolod, te szeretsz hetente egyszer besörözni, és nem tartod problémának, akkor nyomjad, a te életed, senkinek semmi köze hozzá. Ezzel a sportolói dumával ne ideologizáld meg, hiszen te kapásból nem vagy sportoló.

Te csak egy túlsúlyos csávó vagy, akinek gyakorlatilag semmi tudása nincs sportelmélet és táplálkozás terén (de majd ez változni fog, hiszen tanulni és tapasztalni fogsz), és szeretne egy kicsit jobban kinézni. Ennyi! Egy ilyen ember életébe nyilván belefér bármi, amit akar, nem oszt, nem szoroz.

2022. jún. 19. 20:54
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
A gyúrás onnan jött, hogy a kérdező a szálkásságot hozta fel. Ráadásul a testépítés kategóriában vagyok, gyerekek. Hadd higgyem már azt, hogy a gyúrásról van szó. Ez nem a fogyi kategóra, nem a kerékpár kategória, nem az egészség kategória, hanem a testépítés, bocsi.
2022. jún. 19. 20:55
 27/29 A kérdező kommentje:
25ös te se vagy sportoló. Amúgy Churchill is azt mondta, hogy whisky és szivar, semmi sport.
2022. jún. 19. 20:58
 28/29 anonim válasza:

A kérdező a mozgásról kérdezett.

Én azt mondom, a láb mindig kéznél van. Ha van szabad 10 perce, fusson egyet a ház körül. Nem rossz a biciklizés sem. Sarkítva mondva 25 éven át a sarki boltba is biciklivel mentem. Aztán munkahely váltás, és a biciklizés eltűnt az életemből, és messzi helyekre is gyalog megyek.

A baj ott van, ha a mozgástól az ember megéhezik, és több kalóriányi ételt megeszik, mint amennyit elfogyasztott. Ez ellen én is tehetetlen vagyok. Ha megéhezek, irány a konyha, hiába igérgettem magamnak bármit.

2022. jún. 23. 06:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Kivéve ha úgy lefárasztod magad, h már enni sincs kedved.
2022. jún. 23. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!