1 óra laza biciklizés vagy 1 óra laza séta éget több zsírt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 21:57
2/29 anonim válasza:
Ezek nem mértékegységek, a biológia nem ilyen szubjektív. Pontosan hány km/h óra sebességről beszélünk, és hány kilométeres távról. De ha 1 órás távlatban vizsgáljuk, akkor szinte biztos, hogy a biciklizés mindig több kalóriát fog elégetni, mint a sétálás.
Egyébként zsírt a szó szoros értelmében egyik sem éget, csak kalóriát. Ha pedig nem vagy kalóriadeficitben az étrended által, akkor biciklizhesz vagy sétálhatsz bármennyit, nem fogsz fogyni. Ezt remélem tudod.
3/29 A kérdező kommentje:
Igen, tudom a deficitet. Csak van 1 óra szabadidőm, akkor nem tudtam, hogy séta, legyen mondjuk 6 km/h vagy biciklizés, 10 km/h. Ment a zöld kéz.
2022. jún. 18. 22:11
5/29 anonim válasza:
A 6km/h séta nem annyira laza, a 10km/h biciklizés viszont az. Ebben az esetben lehet, hogy a séta többet ér.
6/29 A kérdező kommentje:
Köszi 5ös, maradok a sétánál, mert ott legalább egyenes a hátam. Sajnos olyan biciklim van, ahol előre kell dőlnöm.
2022. jún. 19. 08:44
7/29 anonim válasza:
Egyébként miért laza mozgásban gondolkodsz? Intenzív nem megoldható?
8/29 A kérdező kommentje:
1 óra intenzív? Azt nem bírnám. A zsírégetés meg 40 perc után indul be. Akkor inkább gyaloglok 2 órát.
2022. jún. 19. 15:22
9/29 anonim válasza:
Itt a fejlődésednek inkább a tudásod fog gátat szabni. A zsírégetés 40 percen után indul be? A szervezeted nézi a faliórát, aztán 38 percnél még nem égeti a zsírt, még 39 percnél sem, azt a 40. percnél bumm, indul is a zsírégetés. Szerencse, hogy a szervezeted is tízes számrendszerben gondolkozik. Még jó, hogy nem 41 percnél indul a zsírégetés. Hol olvastad ezt az ezer éves ostobaságot? Nők Lapja vagy femina.hu?
10/29 A kérdező kommentje:
Innen vettem: 3 válaszoló is ezt javasolta: https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__6..
2022. jún. 19. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!