Tényleg ki lehet bírni naponta 6 óra alvással, vagy kevesebbel?
Nem igazán tudtam, hogy hova írjam ezt a kérdést, mert szerintem még 3 féle
témába lehetne, de mivel Arnold Schwarzenegger van szó, így erre esett a választásom.
Lényeg. Arnold, szerint napi 6 óra alvás, bőven elegendő hogy ki pihenjük magunkat, hogy maradjon időnk, a sportra, hobbyra, családra, munkára és a tanulásra is. Ezt a mondatot, több helyen olvastam már, de én nem biztos hogy végig tudnám ezt csinálni, főleg hosszú távon.
pl...
Persze, itt csak az a kérdés, hogy a maradék 18 óra mivel telik, illetve mikor is van az a bizonyos 6 óra alvás. Tudományosan bizonyított tény például, hogy az éjfél előtti elalvás 2x annyit ér mint az éjfél utáni.
Meg aztán nem mindegy, hogy a maradék 18 órában egy építkezésen sódert lapátolsz és talicskázol, vagy ülsz egy irodában. Igen, az utóbbi is kimerítő tud lenni, de nem fizikailag. Függ az étkezéstől is, attól, hogy mennyi képernyőidőd van (ami rohadtul befolyásolja a bioritmusod, és alábecsülik az emberek a gép/telefon előtt töltött időt), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!