Volt már olyan, hogy egy izmos (pl lovas) lány megszorított a combjával?
Figyelt kérdés
Játékosan, vagy erősen? Milyen érzés volt? Mennyire volt izmos? Mit sportolt? Elsősorban fiúk/férfiak válaszát várom2022. jún. 6. 16:26
2/11 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jún. 6. 16:34
4/11 anonim válasza:
hogy szorítson meg a boa constrictor :)
5/11 anonim válasza:
A sportos lányoknak, főleg ahol igénybe van véve a láb is, erősen tudnak szorítani. Kemény lábuk van, de kellemes is. Lovasban még nem volt részem, de ismerek ilyen lányt. Atléta, röpis és kézis már volt.
Mondjuk a röpis erősen szorított, ott már kézzel tartanom kellett hogy ne nyomja össze a fejemet.
6/11 A kérdező kommentje:
Részletesen is leírnád az ilyen élményeidet?
2022. jún. 21. 21:19
7/11 anonim válasza:
Volt már h felugrott rám és lábbal rámkulcsolt, vagy mikor mellettem hevereszett, egyik lábamat betette a combja közé és rászorított.
8/11 anonim válasza:
Egy teniszező lánnyal voltam, aki megszorította a derekamat. Hát.. nem énrajtam múlott, hogy tudjak levegőt venni, és ezzel ő is teljesen tisztában volt.
9/11 A kérdező kommentje:
A karja is erős volt? Pontosan hogy történt a szorítás?
2022. júl. 2. 08:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!