Mit tudok kezdeni a hasammal? (Képpel)
14/F 181/cm 71kg Május 1-jén kezdtem el fogyózni, egészen szeptember 1-ig, fogytam is 16kilót, de hasam még mindig ilyen nemtudom mit kezdjek vele. Mindenki mondja, hogy ne fogyjak tovább már jó így, dehát feszesebb hasat szeretnék,ha hasazok akkor a zsír miatt nem fog látszani izom, mit tegyek?
Hasam oldalról [link]
Hasam elölről [link]
Hasam ülve [link]
szerintem ez már csak a bőröd, nem pedig háj. Aki fogyózik, annak ilyen lesz a hasa. Nem hiszem hogy hasizom erősítő gyakorlatoktól a megereszkedett bőrből izom lesz.
Akinek nagyon durva, azok szoktak hasplasztikát csinálni. Nem tudom miért akarsz kockákat?! Ez sokkal szexibb szerintem.
én meg azt mondom, hogy eszedbe ne jusson az elöttem íróra hallgatni és leborotválni. Hidd el, hogy a legtöbb lány szereti azt a pici csíkot, ami neked is van a hasadon! Ezerszer szexibb egy ilyen has mint a tied, mintha úgy néznél ki mint egy chippendale "macsó"!
Szóval jó ez így ahogy van (szőr és "háj" tekintetében is)
hát szerintem nem, mert ez a megnyúlt bőrnek látszik. Ha tovább fogyózol, attól nem lesz feszesebb a hasad. a mű csajok nem szeretik. Biztosan az olyan csajoknál keresgélsz, akik mind olyan cicamicák. Egy normális csaj nem mondaná a hasadra, hogy csúnya vagy esetleg kövér lennél. Szerintem én is fiatal vagyok még :D és nekem ez a felállás jobban bejön mint az izmos kocka has...ha még fogyni szeretnél, akkor már túl sovány leszel. A többség szerint így jó ahogy van. Hallgass ránk.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!