Miért nem szól a szervezet, ha a pulzusszám tartósan 80% körül van?
Az elmúlt pár hétben teljesen jól érzem magam ezen a pulzustartományon, még beszélni is tudok - jó, az inkább 70-75%.
Pedig ez már elvileg árt a szívnek.
Egyedül kihez beszéljek?
Amúgy ez alapján bőven anaerobban.
De amúgy máskülönben semmit se jelez a nyomorék szervezetem.
Ez és a többi kalkulátor alapján meg bőven aerobban, de zsírégetőben kellene futni a tényleges hozzáértők szerint.
Akkor tényleg az van, amire gondolok, hogy 2-3 élettelen, ideges, frusztrált egyén látogatja a kategóriát, akik azt élvezik, ha a másik emberbe belerúghatnak?
Mert ez a valószínűbb.
Amit még el tudok képzelni, hogy tényleg hasonló kérdéseket tett fel itt valaki x éve, és azóta triggerel 2-3 embert az összes futásos kérdés.
Azonban azt is el tudom képzelni, hogy én rontok el valamit. Ebben az esetben viszont tanulni szeretnék belőle.
Nem tudom, miért nem lehet leírni, hogy igenis a 130, nagyon max 140 a cél, különben kinyírod magad. A célt így és így érd el. Tudom, hogy fele akkora intenzitással kell ehhez futnod, mint ösztönből tennéd, de így és így kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!