A gyurástól erösödik az ember? És milyen mértékben?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 11:05
11/17 anonim válasza:
Nem lesz későn, de akár most is elkezdheted.
ma 17:18
Jó nagy hülyeségeket beszélsz. Ne tévesszed össze a testépítőt egy "kondissal". Mért kéne egy "kondisnak" verekednie? Arra nem gondoltál, hogy egy távolugrót lenyomjál programozásban?
12/17 Gyakor válasza:
Igen, a testépítéstől erősödik az ember ha jól csinálja, de nem úgy(és nem olyan mértékben), mint pl. egy erőemelő, mivel az egy másik sport, ott a súly nagysága és az erő az elsődleges szempont. A testépítőknél az erősödés az amolyan "melléktermék", mivel a testépítés az arányos és kidolgozott test építéséről szól. Szerintem így 16 évesen is belekezdhetsz nyugodtan. A bunyóról szóló válaszok nemtom hogy jönnek ide....
13/17 anonim válasza:
én pl 1 év alatt 30kilót fejlödtem fekvenyomásban.. szerintem ez jelentős
14/17 anonim válasza:
ha súlyokkal dolgozol nem csak az izomzatod fejlődik hanem a csontozatod is. nekem az első fél évben hihetetlen fájdalmam volt a csuklómban( a terheléstöl kialakult csonthártyagyulladás) aztán hozzáerősödött,megéri elkezdeni
15/17 Vak Bottyán válasza:
Ezt bírom nagyon. Egy ember lát arra egy példát, amikor egy izomagyút legyőz egy hatvankilós, és akkor ezt törvényszerűnek veszi. Persze, az 50-60 kilós csávók minden izomagyút szanaszéjjel tudnak verni. Ez nyilván ígyvan :))
Edzünk, normálisan kajálunk, nem cigizünk, nem baszunk be, kardiózunk, de sajnos a hatvankilós klántól életünk végéig rettegésben kell élnünk :(
16/17 anonim válasza:
ez azért tényleg nem hétköznapi ha valaki kiemelkedően jó bunyóba megtudja csinálni de nem mindenkibe van meg nagyon komoly edzés kell az embernek hogy a háta mögött legyen nem minden 60 kilós olyan hogy kemény
17/17 anonim válasza:
hogy mennyi irigy ember van. sajnos sok magyar emberre jellemző ez. hogy egyből jönnek, hogy az kigyurt de barki megveri mert csak felfujt izom. Istenem mentsd meg az ilyet. mi koze a verekedesnek ehez ??? nem egy testepito tud 300 kilos sulyokkal edzeni. meg birom ezeket, hogy ne kondizz, az felfujj, inkabb termeszetes modon, kapalassal meg lapatolassal izmosodj. az ilyeneket le kene loni. a kérdésed felesleges volt amúgy, annyira egyertelmu ra a valasz, hogy mar szinte fáj. a mértéke egyén-, és motivációfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!