Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy este...

Az lehetséges, hogy este mérve 2 kb-al több vagyok, mint másnap reggel?

Figyelt kérdés
Este elmentem egy intenzív edzésre, és reggel 2 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg. Most nem tudom, hogy vajon csak elromlott, vagy ez tényleg lehetséges?
2022. ápr. 22. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2 kiló az semmi. 1-2 kilót simán ugrál az ember testsúlya (széklet, víz, stb.) napi szinten. Majd ha 5 kilóval mutat kevesebbet vagy többet, akkor kezdj el gondolkodni.
2022. ápr. 22. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ugyanakkor méred (pl. reggel wczés után) akkor is tud ingadozni ennyit. Heti egynél többször sok értelme nincs mérni és hosszútávon kell figyelni a változást, a hízás/fogyás ennél hosszabb folyamat.
2022. ápr. 22. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit túlzás, de én kb naponta mérem és vezetek róla grafikont egy appban. Elég sok tanulságot le lehet vonni belőle.
2022. ápr. 22. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom.
2022. ápr. 22. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te biztos napi szinten elégetsz 2 kiló zsírt, majd vissza is növeszted, de mi halandók erre képtelenek vagyunk, nálunk a megkötött víz mennyisége változik.
2022. ápr. 22. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:

2kg fogyáshoz kb 14-15000kcalt-kell elégetned.

Az 2kg zsír

Mivel ez 1 nap alatt lehetettlen, ez bizony a folyadékháztartásod. Pisi/kaki, ivás.

2022. ápr. 22. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:

én azt nem is állítottam, hogy ez két kiló zsír :D

csak abban nem voltam biztos, hogy nem a mérleg romlott-e el, tehát, hogy egyáltalán lemehet a testsúlyból ennyi. De ok, értem, hogy van ilyen mással is.

2022. ápr. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!